Filme Thriller, Filme online Thriller, Filme Thriller subtitrate

Filme online Thriller  Alien Agent - Invazie nimicitoare (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 01 Februarie 2011 | Vizionari: 4409 | Gen: Thriller

Alien Agent - Invazie nimicitoare (2007)

Ei vin de pe o planeta pe cale de disparitie... Sunt criminali, condusi de nemilosul Saylon (Billy Zane), si de frumoasa Isis (Amelia Cooke), a caror misiune este de a construi un portal intre cele doua lumi pentru a extermina specia umana. Singura speranta este Rykker, Alien Agent (Mark Dacascos), un luptator de neoprit, un maestru al luptelor, cu sau fara arme, un samurai al viitorului care traieste dupa niste reguli stricte. Acesta, impreuna cu o tanara curajoasa (Emma Lehana), se vor confrunta cu armata de asasini intr-o lupta titanica, care va determina soarta planetei.

"Un singur om sta in calea unei teribile invazii extraterestre... si nici macar nu e om".


  The Mechanic (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 01 Februarie 2011 | Vizionari: 8832 | Gen: Thriller

The Mechanic (2011) Arthur Bishop este un asasin profesionist care este de acord îi transmită secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorât chiar el. Remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1972, "The Mechanic" îi are în centrul acţiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop şi pe discipolul acestuia, Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat întotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate şi eficacitate care l-au făcut celebru în branşa criminalilor plătiţi, studiindu-şi cu mare atenţie victimele înainte de a perfecta planul de atac şi nelăsând în urmă niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operând într-o lume în care nu se aplică regulile convenţionale ale moralitătţi şi în care orice greşeala îl poate costa viaţa, veteranul acceptă cu reticenţă să îl ia sub aripa lui ocrotitoare pe tânărul Steve McKenna şi să îl antreneze în arta de a ucide pentru bani. Ambiţiosul ucenic dă dovada de o abilitate şi de o cruzime care îl vexează chiar sş pe mentorul sau, motiv pentru care între cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreşte să îl iniţieze pe Steve McKenna în secretele meseriei pentru a exista cineva care sa îi continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa faţă de o fostă victima a lui?

  16 Blocks - Marturie mortala (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 01 Februarie 2011 | Vizionari: 2236 | Gen: Thriller

16 Blocks - Marturie mortala (2006) Un politist al NYPD (Willis) primeste banala sarcina de a escorta un martor care va "ciripi" (Def) din custodia politiei pana la tribunal.

Desi distanta intre sediul NYPD si 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreste ca martorul sa ajunga la destinatie. Forte obscure se pun pe urmele lor, pentru a-i opri.

Povestea insa descopera doua personaje aflate la poli opusi: politistul este un tip mohorat, cu probleme de inima iar martorul este un loser fenomenal, dar extrem de optimist.

  Wrong Turn at Tahoe (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 30 Ianuarie 2011 | Vizionari: 2008 | Gen: Thriller

Wrong Turn at Tahoe (2010) Joshua este mana dreapta a interlopului Vincent, care il crescuse de mic copil, dupa ce tatal sau fusese ucis in fata sa. In urma unei dezinformari, Vincent ucide un traficant de droguri, numit Tahoe. Numai ca Tahoe lucra pentru Nino - un mare mafiot, care in lumea crimei organizate era un rechin fata de "pestisorul" Vincent. Nino ii solicita lui Vincent sa-l despagubeasca pentru pierderile banesti generate de pierderea lui Tahoe, iar refuzul acestuia determina o spirala a violentei care ameninta ambele grupari, dar si persoanele apropiate acestora.

  Hlidac c.47 (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 30 Ianuarie 2011 | Vizionari: 1594 | Gen: Thriller

Hlidac c.47 (2008) Un veteran din primul razboi mondial, inca bantuit de amintirea ororilor razboiului si de un eveniment tragic care i-a schimbat destinul, se stabileste intr-un mic sat din Boemia, unde se angajeaza ca impiegat la caile ferate. Insa sotia lui, mai tanara, atrage atentia intregului sat, in special tanarului gropar al satului, care se indragosteste de ea.

  Primeval - Monstrul preistoric (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Ianuarie 2011 | Vizionari: 6197 | Gen: Thriller

Primeval - Monstrul preistoric (2007) Inspirat dupa povestea adevarata a unui legendar crocodil mancator de oameni, cu o lungime de 7,6 metri, acest film horror intens îi are în distributie pe Dominic Purcell (serialul TV Prison Break) si Orlando Jones (Runaway Jury, Evolution).

O echipa de stiri americana, decisa sa captureze acest monstru vorace si sa puna capat atacurilor lui demonice, se afunda în adancurile cele mai întunecate ale junglei africane, pentru a-si vana prada.

Dar Gustave, cum îi spun localnicii, este si el la panda - întotdeauna în miscare, întotdeauna bine ascuns si întotdeauna flamand dupa carne de om. Un sentiment cumplit de continua spaima va face sa urmariti cu sufletul la gura povestea abilului ucigas care îsi urmeaza traseul cumplit, presarat cu groaza si sange.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 143 144 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS