Filme online Thriller  Halo 4: Forward Unto Dawn (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noiembrie 2012 | Vizionari: 16385 | Gen: Thriller

Halo 4: Forward Unto Dawn (2012) Dupa ce se prabusesc pe o planeta artificiala numita "Halo", un capitan naval cu supravietuitorii din echipa sa si cu un super-soldat pe nume John-117 "Master Chief", trebuie sa afle ce anume fac Covenantii, rasa extra-terestra cu care se afla in razboi, pe planeta-inel. Dar Halo detine mai multe secrete de care ambele rase nu au habar.

  Looper (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Noiembrie 2012 | Vizionari: 2769 | Gen: Thriller

Looper (2012) Actiunea filmului e plasata intr-un viitor unde a fost inventata calatoria in timp, dar este ilegala si disponibila numai la negru. Cand mafia vrea sa scape de un individ, il trimite 30 de ani in trecut unde un criminal, Joe - the looper - il asteapta si-l lichideaza. Joe se imbogateste rapid de pe urma acestei meserii murdare, dar se gaseste in dificultate cand din viitor este trimisa chiar varianta imbatranita a lui insusi.


Data Adaugarii: 02 Noiembrie 2012 | Vizionari: 8371 | Gen: Thriller

Silent Hill: Revelation 3D – Silent Hill: Revelatia 3D (2012)

Silent Hill – Revelaţia reprezintă continuarea filmului horror cu acelaşi nume lansat în 2006 şi inspirat dintr-un cunoscut joc pe calculator. Aflată în căutarea tatălui său, noua identitate a lui Heather, interpretată de Adelaide Clemens, este fetiţa dispărută în primul film Silent Hill – Shanon, care acum are 18 ani.

Heather şi tatăl ei s-au ascuns mai bine de 4 ani de forţele răului, forţe pe care Heather însăşi nu le înţelege. Acum, în ajunul aniversării vârstei de 18 ani, urmărită de coşmaruri tulburătoare şi de dispariţia propriului părinte, Heather îşi redescoperă identitatea, de care nu a ştiut până atunci. Revelaţia o poartă într-un univers demonic, unde riscă să rămână captivă pentru totdeaua.


  Skyfall - 007: Coordonata Skyfall (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 01 Noiembrie 2012 | Vizionari: 10663 | Gen: Thriller

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall (2012) În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris)  porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ.

  Werewolf: The Beast Among Us (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 31 Octombrie 2012 | Vizionari: 3740 | Gen: Thriller

Werewolf: The Beast Among Us (2012) In timp ce studiaza impreuna cu doctorul local, Daniel este martorul consecintelor oribile ale atacului varcolacilor. Vazand cum reputatia de temut a bestiei aduce in sat vanatori de recompense, teribilisti si sarlatani, Daniel viseaza ca intr-o buna zi va ucide pradatorul. Cand un strain misterios si echipa lui de vanatori de varcolaci apar in sat, pe urmele monstrului, tanarul se ofera sa-i ajute, in ciuda obiectiilor mamei sale. Devine foarte lcar la scurt timp ca varcolacul este mult mai inteligent, puternic si periculos decat orice creatura pe care au infruntat-o pana acum. 
Pe masura ce tot mai multi oameni cad victime varcolacului si locuitorii isi vad vecinii transformati in fiare periculoase, cei trei vanatori, impreuna cu Daniel isi unesc fortele pentru a afla adevarata identitate a bestiei. Daniel incepe sa suspecteze ca e mai aproape de tinta lui decat visa.

  Fire with Fire (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 31 Octombrie 2012 | Vizionari: 2730 | Gen: Thriller

Fire with Fire (2012) Fire with Fire este o drama in care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crima comisa de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) il prinde, dar Jeremy este amenintat de catre Hagan. 
El trebuie sa renunte la cariera de pompier pentru a intra in programul de protectie al martorilor si isi gaseste consolarea in bratele frumoasei Talia Durham (Rosario Dawson).


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 142 143 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1186

Creaţi un site GRATIS