Filme Thriller, Filme online Thriller, Filme Thriller subtitrate

Filme online Thriller  Deadfall (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 11 Noiembrie 2012 | Vizionari: 6563 | Gen: Thriller

Deadfall (2012) Eric Bana si Olivia Wilde interpreteaza doi frati care se despart in timpul unei furtuni foarte puternice, in timp ce erau pe drum spre Canada pentru a se ascunde dupa jaful unui cazino. Bana si Wilde infrunta cu mult curaj o furtuna de zapada pentru a scapa de politistii care sunt pe urmele lor, toate acestea petrecandu-se in noul trailer al lui "Deadfall". Bana il interpreteaza pe Addison, in timp ce Wilde o joaca pe sora acestuia, Liza. Cei doi sunt pusi pe fuga dupa ce un jaf planuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia. In timp ce fug de politie, cei doi frati au un accident de masina si raman blocati in mijlocul zapezii. Addison ucide un agent care le gasise masina lovita, iar apoi cei doi se despart pentru a ajunge la granita cu Canada in cele mai rele conditii posibile.

  Grupo 7 – Unit 7 (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noiembrie 2012 | Vizionari: 4880 | Gen: Thriller

Grupo 7 – Unit 7 (2012) Unit 7 are o sarcină grea: să cureţe oraşul de traficanţii de droguri şi să stopeze puterea nefastă cu care aceştia controlează străzile. Una dintre unităţile poliţiei e condusă de Angel (Mario Casas), un tânăr ofiţer care doreşte să devină detectiv, şi de Rafael (Antonio de la Torre), un poliţist dur, arogant, dar foarte eficient.

  Che sau – Motorway (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noiembrie 2012 | Vizionari: 5110 | Gen: Thriller

Che sau – Motorway (2012) Sean is an overconfident rookie in Stealth Riders, a secret police unit consisting of the best drivers in the force that targets against underworld racing and fugitives on the run. Jensen is a legendary escape driver for criminals, who had never been caught before his retirement 15 years ago. When Sean chances upon Jensen out of the blue one day, he thinks his day has finally come.

  Abraham L incoln: Vanator de Vampiri (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noiembrie 2012 | Vizionari: 4197 | Gen: Thriller

Abraham L incoln: Vanator de Vampiri (2012) Inspirat din romanul omonim al autorului Seth Grahame-Smith, horror-ul "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" acrediteaza ideea fantezista ca principalele cauze ale declansarii Razboiului Civil din SUA ar fi fost vampirismul si ura presedintelui Abraham Lincoln fata de aceste creaturi ale intunericului, care i-au ucis mama atunci cand el avea 9 ani. In momentul in care afla ca boala misterioasa din pricina careia a decedat mama lui Nancy avea legatura cu un vampir local ce dorea sa colecteze o datorie de la tatal sau, adolescentul Abe Lincoln jura sa se razbune pe aceasta specie consumatoare de sange uman si este instruit in tainele profesiei de ucigas de vampiri de catre mentorul Henry Sturgess, el insusi un vampir aflat de cealalta parte a baricadei fata de creaturile noptii asemenea lui, care ii va inmana ulterior unui scriitor jurnalele celui de-al 16-lea presedinte, in care se ascund detaliile secrete ale vietii duble a acestuia si ale luptei lui neobosite impotriva vampirilor. Ajutat de Will Johnson, abolitionistul Abraham Lincoln isi dedica intreaga viata starpirii clanului de vampiri condus de puternicul Adam si de Vadoma, pornind o cruciada impotriva monstrilor care au devenit aliatii Confederatiei in timpul Razboiului Civil fiindca erau interesati de mentinerea institutiei sclaviei si de transformarea sclavilor intr-o sursa de hrana pentru ei. 

  Savages: Brutele (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noiembrie 2012 | Vizionari: 2418 | Gen: Thriller

Savages: Brutele (2012) Doi intreprinzatorii din Lagnuna Beach, Ben, un budist pacifist si impaciuitor si prietenul lui cel mai bun, Chon, un fost soldat din marina americana si fost mercenar, au o afacere extrem de profitabila – cultiva cea mai buna marijuana. Cei doi mai au ceva in comun – sunt indragostiti de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viata idilica in oraselul lor din sudul Californiei pana in ziua cand cartelul mexican Baja decide sa intre in afacerea lor si le impune sa le devina parteneri.
Capul cartelului este Elena, care conduce cu mana de fier ajutata de fiorosul Lado, dar, ceea ce ea crede ca ar trebui sa fie o operatiune simpla de preluare cu forta a unei afaceri se dovedeste un razboi in toata regula. Caci cu totii, inclusiv alunecosul agent DEA, corupt si las, au subestimat puterea prieteniei care ii leaga pe cei trei. Asa incepe o serie de manevre si lupte cu miza pe viata si pe moarte, o brutala batalie a orgoliilor.

  Halo 4: Forward Unto Dawn (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noiembrie 2012 | Vizionari: 17840 | Gen: Thriller

Halo 4: Forward Unto Dawn (2012) Dupa ce se prabusesc pe o planeta artificiala numita "Halo", un capitan naval cu supravietuitorii din echipa sa si cu un super-soldat pe nume John-117 "Master Chief", trebuie sa afle ce anume fac Covenantii, rasa extra-terestra cu care se afla in razboi, pe planeta-inel. Dar Halo detine mai multe secrete de care ambele rase nu au habar.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 143 144 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS