Filme SF, Filme online SF, Filme SF subtitrate

Filme online SF  King Kong [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Aprilie 2010 | Vizionari: 4989 | Gen: SF

King Kong [HD]

Acest film este o frumoasa reecranizare a povestii uimitoare despre King Kong, care a fermat decenii de-a randul intreaga omenire. Cursul filmului incepe in momentul cand un mare regizor, Carl Denham, doreste sa scoata o capodopera a cinematografului, mergand pe o insula nedescoperita. Intr-o continua cautare a eroinei principale din film , o gaseste pe Ann Darrow, o actrita ce murea de foame. Aceasta fata i s-a parut perfecta pentru rolul care il programase in filmul sau. Toti, entuziasmati, pleaca spre acea insula mistica, si gasesc acolo lucruri uimitoare, de nedescris. Printre toate speciile preistorice nedescoperite, de care au ramas uimiti, vad si o maimuta uriasa, careia ii dau un nume, Kong. Acest animal se indragosteste de Ann, vazand-o o fire blanda si plapanda, dorins sa o protejeze continuu. Cu ajutorul ei, reusesc sa il captureze pentru a-l aduce in New York, iar toata lumea ramane uimita cand vede un animal de asemenea proportii.
Oare va reusi King Kong sa se adapteze lumii noi alaturi de vietati necunoscute lui, si, fara iubira lui, Ann?!

  9 (2009) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 2747 | Gen: SF

9 (2009) [HD]

Despre acest film de animatie: După un război apocaliptic între oameni şi maşini, lumea este complet distrusa şi fără vieţii umane. Papusa de pânză groasă de sac 9 se trezeşte fără voce şi găseşte un obiect ciudat, în mijlocul de moloz pe care il aduce cu el. În timp ce merge pe jos prin ruine, 9 este atacat de o maşină numită Bestia, dar el este salvat de o altă păpuşă numita 2, care stabileşte vocea lui. 2 il aduce pe 9 pentru a cunoaste comunitatea sa ascuns, condusa de laş 1. Atunci când 2 este capturat de o maşină, noul venit 9 convinge celelalte păpuşi sa mearga cu el pentru a-l salva pe 2. Cu toate acestea, 9 aseaza aparatul pe care a găsit într-un slot şi activează o maşină mortala numita Brain. Păpuşile din pânză groasă de sac sunt urmărite de către Brain şi în ciuda sfaturilor lui 1 că acestea ar trebui să se ascundă, 9 organizeaza un atac pentru a-l distruge pe Brain.

  District 9 (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Aprilie 2010 | Vizionari: 2162 | Gen: SF

District 9 (2009)

Bazat pe scurt-metrajul "Alive in Joburg”, filmul science-fiction "District 9″ urmareste o specie de extraterestri care a aterizat pe Pamant cu aproximativ 30 de ani in urma si a sfarsit prin a fi sechestrata de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9. Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii sunt victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului. Atunci cand agentul guvernamental Wikus este trimis in interiorul Districtului 9 pentru a face o investigatie si a afla scopul venirii alienilor pe Pamant si natura armelor pe care le folosesc acestia, este infectat cu biotehnologia extraterestra. Observand situatia dramatica a refugiatilor extraterestri, Wikus decide sa lupte impotriva oamenilor asupritori in numele acestora.

  The One (2001) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Aprilie 2010 | Vizionari: 2417 | Gen: SF

The One (2001) [HD]

Universul in care traim nu este singurul. Exista o multitudine de universuri iar ele la un loc formeaza Multiversul.
Acest lucru il va afla si politistul Gabriel, care este tinta unui criminal care ii seamana.
Asasinul, Yulaw, este de fapt replica lui Gabriel, dar dintr-un univers paralel.
Yulaw si-a omorat toate "replicile” sale din celelalte universuri crescandu-i astfel puterile. Un singur om ii mai sta in cale – Gabriel. Asasinandu-l pe el, Yulaw va deveni "Unicul” numai existand nici o alta "varianta” a sa in tot…

  Hellboy (Erou scapat din infern) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Aprilie 2010 | Vizionari: 4267 | Gen: SF

Hellboy (Erou scapat din infern)

Nãscut în flãcãrile iadului acum 60 de ani în timpul celui de-al Doilea Rãzboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pãmânt de cãtre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden) pentru a dezlãntui fortele rãului. Desemnat prezicãtor al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Apãrare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva fortelor malefice care amenintã lumea noastrã.

La B.C.A.F.P., Hellboy devine o parte a unei familii neobisnuite care îi include pe telepaticul „Mer-Man” Abe Sapien (Doug Jones) si Liz Sherman (Selma Blair), care este pirokineticã. Ascunsi de însãsi societatea pe care trebuie sã o protejeze, ei reprezintã linia întâi în lupta cu Rasputin- care încearcã sã îl aducã pe Hellboy din nou de partea rãului si sã se foloseascã de puterile lui pentru a ajunge la Armageddon.

  Riverworld - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Aprilie 2010 | Vizionari: 2711 | Gen: SF

Riverworld
RiverworldTitlu Original: Riverworld
Anu: 2010
Duratia: 2:50:54
Rating: N/A
Descriere: Matt este un jurnalist american care impreuna cu logodnica lui Jessie, sunt ucisi intr-o explozie, dar care reinvie intr-o viata de apoi foarte neobisnuita, pe o planeta misterioasa, asemanatoare cu Purgatoriului si unde orice persoana care a trait pe Pamant a fost reinviata simultan in aceasta lume noua.Determinat de catre o entitate numita supraveghetor de a o gasi pe Jessie, Matt isi uneste fortele cu un echipaj, format din personaje celebre care au trait pe Pamant in diverse epoci, relationand foarte bine cu Tamoe, un razboinic de sex feminin din secolul 13 si cu capitanul vasului de pe Riverboat, Mark Twain. Pentru a implini destinul, acestia pornesc intr-o calatorie in amontele raului, unde aventura lor va fi presarata cu numeroase piedici si intamplari legate de intalnirea cu controversatul Richard Burton.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 48 49 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS