Filme SF, Filme online SF, Filme SF subtitrate

Filme online SF  Race to Witch Mountain (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 3156 | Gen: SF

Race to Witch Mountain (2014) O experta in obiecte zburatoare neidentificate isi uneste fortele cu cele ale unui sofer de taxi lipsit de noroc din Las Vegas pentru a proteja doi frati ajunsi la varsta adolescentei si care sunt inzestrati cu puteri paranormale de tentativele unei organizatii diabolice de a-i captura si de a-i folosi cu scopul de a-si pune in aplicare planurile malefice.
In acest remake al filmului din anul 1975 intitulat "Escape to Witch Mountain", adolescentii orfani pe nume Tia si Tony, aflati in cautarea propriilor origini, devin tinta principala a raufacatorului Burke, care doreste sa exploateze in interes personal capacitatile lor supranaturale ce includ telekinezia si care nu se da in laturi de la nici un siretlic pentru a-i prinde pe copii, lansandu-se intr-o cursa de urmarire a acestora plina de aventuri, actiune si evenimente amuzante.

  Age of Dinosaurs 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 1777 | Gen: SF

Age of Dinosaurs 2013 Într-un laborator al concernului Geneti-Sharp un grup de oameni de ştiinţă pune la cale un experiment mai neobişnuit. Ei încearcă să readucă la viaţă printr-o metodă genetică inovatoare mai multe creaturi preistorice. Ceva nu merge conform planului elaborat de cercetători şi experimentul scapă de sub control. Peste o sută de diferite specii de animale care au trăit în urmă cu câteva zeci de milioane de ani pe Pământ scapă din laboratoarele firmei, haosul instalându-se imediat în Los Angeles.

  Ice Soldiers 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 1116 | Gen: SF

Ice Soldiers 2013 Un om de știință descoperă cadavrele congelate și modificate genetic a trei ruși îngropate undeva în nordul Canadei și de aici își dă seama că a declanșat o amenințare fatală asupra omenirii…

  Scarecrow 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 3300 | Gen: SF

Scarecrow 2013 Scarecrow este un film horror,sf 2013 regizat de Sheldon Wilson. Timp de generații, a fost o legenda urbana care a trăit în coșmarurile copiilor. Acum, sezonul va întineri si povestea va reînvia, cele mai mari temeri ale unui oraș. Profesorul de școală Aaron Harris pedeapseste șase elevi care deservesc detenție, inclusiv Moody Tyler, Nikki Goth , Daevon căpitanul echipei de lupte , și un student exemplu.

  Big Ass Spider 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 1099 | Gen: SF

Big Ass Spider 2013 Un păianjen gigant, extraterestu scapă dintr-un laborator militar și distruge orașul Los Angeles. Atunci când un atac militar masiv esueaza, este nevoie de o echipă de oameni de știință și un distrugător inteligent pentru a ucide creatura înainte ca orasul sa fie distrus.

  Krrish 3 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 2237 | Gen: SF

Krrish 3 2013 Krrish și tată său un om de știință, trebuie să salveze lumea și propria lor familie de la un om rău pe nume Kaal și echipa sa de mutanți, oameni-animal, condusă de nemilosul Kaya. Ei vor reuși? Cum?…


Pagini : 1 2 3 ... 48 49 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS