Filme online Dragoste  Step Up 3-D (2010) Dansul dragostei 3-D - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 August 2010 | Vizionari: 41037 | Gen: Dragoste

Step Up 3-D (2010) Dansul dragostei 3-D

Luke este un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din întreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraţilor). Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să îşi învingă rivalii consacraţi, House of Samurai (Casa Samurailor) în cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uriaş în bani.  
 
 Povestea îl urmăreşte pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraş, în căutarea de noi talente pentru a întregi trupa Piraţilor şi a-i ajuta să câştige campionatul. Într-un final, găseşte doi dansatori potriviţi: Natalie, o dansatoare de street dance învăluită în mister şi Moose, personaj secundar în Step Up 2 -  The Streets, care acum este în primul an la NYU.

Fără ca Luke să ştie, Natalie are un secret care ameninţă să le distrugă relaţia incipientă, precum şi tot ceea ce au reuşit să realizeze Piraţii. Aceştia pun la cale un număr de dans senzaţional, însă le este furat de către Samurai. Cum timpul este împotriva lor, Moose apelează la MSA, fosta sa trupă de dans, pentru ajutor. Vor reuşi Piraţii şi MSA să alcătuiască un număr de dans în ultimul moment? Şi va fi acesta îndeajuns de bun să îi învingă pe cei mai buni dansatori de street-dance din lume?


  My Fake Fiance (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 August 2010 | Vizionari: 5881 | Gen: Dragoste

My Fake Fiance (2009) Nu are descriere...


Data Adaugarii: 27 August 2010 | Vizionari: 7844 | Gen: Dragoste

The Truth About Love - Adevarul despre iubire (2004) Asistenta medicala Alice este casatorita cu avocatul Sam Holbrook. De Sfantul Valentin, femeia primeste o felicitare anonima din partea lui Archie Gray, cel mai bun prieten si partenerul sotului ei de la firma de avocatura, presupunand in mod eronat ca expeditorul este Sam. Incurajata de confidenta ei Felicity, Alice ii trimite la randul sau o felicitare anonima sotului pentru a-i testa fidelitatea. Atunci cand Sam pastreaza secretul asupra existentei felicitarii, Alice suspecteaza ca acesta o inseala si decide sa il atraga intr-un joc al seductiei, pretinzand ca este o admiratoare misterioasa si nimfomana si implicandu-l in convorbiri telefonice erotice si in intalniri clandestine, prilej cu care afla despre amanta lui Katya.

  Juwanna Mann (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 August 2010 | Vizionari: 8257 | Gen: Dragoste

Juwanna Mann (2002) Filmul urmăreşte povestea baschetbalistului Jamal Jeffries (Miguel Nunez Jr), recunoscut pentru actele sale de violenţă în teren. Faptele sale au atras excluderea din liga profesionistă şi mai apoi din echipă.
Rămas fără niciun ban şi fără perspective, Jamal născoceşte un plan care îl poate ajuta: se deghizează în femeie şi încearcă să intre în liga de baschet feminin. Planul îi reuşeşte, dar abia acum începe greul. Trebuie să renunţe la viaţa pe care o ducea şi să înceapă o viaţă nouă sub numele de Juwanna. Dar se îndrăgosteşte de una dintre colegele de echipă...

  Dear John DVDRip (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 August 2010 | Vizionari: 6414 | Gen: Dragoste

Dear John DVDRip (2010) Acest film, in regia lui Lasse Hallstrom, spune povestea unui tanar soldat care se indragosteste de o studenta idealista. Intr-o vacanta de primavara, Savannah Curtis il intalneste pe John Tyree, aflat intr-o scurta permisie. Pentru personajul lui Chaning Tatum, momentul intalnirii reprezinta dragoste la prima vedere. In urmatorii sapte ani cei doi corespondeaza intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) insemnand pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice, caci la fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Insa aceasta indelungata corespondenta are consecinte pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede...


Data Adaugarii: 26 August 2010 | Vizionari: 8924 | Gen: Dragoste

Scusa ma ti chiamo amore (2008) Sorry, If I Love You Cerere
Este un film despre dragoste si pentru indragostiti, un film care foloseste citate din ganditori celebri si imagini dintr-o Rma contemporana. Personajele principale sunt Alex si Niki. El - 37 de ani, seful unei echipe de succes care lucreaza in domeniul publicitatii, e parasit de curand de iubita sa, Elena, pe care o ceruse in casatorie; ea - 17 ani, eleva in clasa terminala a unui liceu din capitala. In urma unui accident de circulatie raman "lipiti" unul de celalalt, traind clipe de neuitat, pana in momentul in care reapare Elena, cerandu-i iertare si inca o sansa...  


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 51 52 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1182

Creaţi un site GRATIS