Filme online Dragoste  12 Men of Christmas (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Decembrie 2010 | Vizionari: 4892 | Gen: Dragoste

12 Men of Christmas (2009) Nu are descriere...

  Let Me In (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 14 Decembrie 2010 | Vizionari: 7663 | Gen: Dragoste

Let Me In (2010) Anii '80. Într-un orăşel acoperit de zăpadă din statul american Colorado, un puşti de zece ani are o mulţime de pătimit din cauza unor derbedei de la şcoală, care nu-i dau pace nicio clipă. Gândurile de răzbunare şi frustrarea neputincioasă a protagonistului îşi află leac în prietenia acestuia cu o vecină de aceeaşi vârstă, Abby, a cărei familie ridică sprâncene în cartier prin obiceiurile-i de-a dreptul bizare...

  Mr. Singh Mrs. Mehta (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Decembrie 2010 | Vizionari: 2714 | Gen: Dragoste

Mr. Singh Mrs. Mehta (2010) Mrs.Mehta este o reputata femeie de afaceri, iubitoare de frumos, un adevarat mecena, casatorita cu un tanar pictor aflat in asteptarea recunoasterii, care nu i-a putut oferi sotiei cadoul dorit – un lantisor cu diamant – dar pe care acesta, totusi il are. Mr.Singh este un important om de afaceri. Are o sotie tanara si frumoasa, Neera Singh, dar primeste cam multe telefoane si cam pleaca pe neasteptate. Pacatul Neerei este curiozitatea. Un telefon la care sotul raspunde mai languros si apoi pleaca pentru o saptamana, o determina sa caute celalalt capat al firului. Asa ajunge la Mr.Ashwin Mehta a carui sotie tocmai a plecat in calatorie de afaceri.

  Mrs. Miracle (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Decembrie 2010 | Vizionari: 6921 | Gen: Dragoste

Mrs. Miracle (2009) Nu are descriere...

  We Are Family (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Decembrie 2010 | Vizionari: 2836 | Gen: Dragoste

We Are Family (2010) Remake al  filmului din 1998 (Stepmom) cu Julia Roberts si Susan Sarandon, "Step mom” sau "We are family” este povestea  a la Bollywood a unui cuplu divortat - Arjun Rampal & Kajol, celor 3 copii ai lor si respectiv a mamei vitrege - Kareena Kapoor.  Recent divortat, bogatasul Aman (Arjun Rampal), pastreaza o buna relatie cu fosta sotie Maya (Kajol) si cu cei 3 copii ai lor, chiar daca se consoleaza in bratele mai tinerei Shreya (Kareena Kapoor), spre disperarea fostei neveste. Situatia se schimba in momentul in care Maya este obligata sa devina aliata cu fosta rivala spre binele copiilor, creand astfel cadru unei povesti emotionante. Un atu in plus al peliculei, filmata in Australia , muzica specifica  si soundtrack de Shankar-Eshaan-Loy.

  Partir (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Decembrie 2010 | Vizionari: 4181 | Gen: Dragoste

Partir (2009) Suzanne este casatorita de foarte multi ani cu doctorul de succes Samuel, are doi copii adolescenti pe nume David si Marion, locuieste in sudul Frantei si a renuntat la profesia ei de fizioterapeuta pentru a se dedica familiei. Intrucat mariajul lor a devenit o formalitate, iar sentimentele de iubire si afectiune au disparut treptat dintre soti, Suzanne decide sa isi alunge plictiseala construindu-si un cabinet de fizioterapie si reflexoterapie in curtea din spate a casei; se intoarce, astfel, la activitatea pe care odinioara o practica cu placere. Samuel angajeaza un imigrant ilegal pe nume Ivan pentru a o ajuta pe sotia lui sa isi amenajeze sala de consultatii si in scurta vreme intre casnica plictisita si neglijata si muncitorul atragator si sexy se infiripa o aventura pasionala, care nu tine cont de nicio regula si de niciun precept moral. Desi nu isi mai iubeste partenera de viata, Samuel refuza sa accepte relatia extraconjugala a Suzannei si sa se consoleze cu statutul de sot parasit, motiv pentru care intre cei trei adulti izbucneste un conflict violent,  cu rezultate imprevizibile.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 51 52 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1186

Creaţi un site GRATIS