Filme Dragoste, Filme online Dragoste, Filme Dragoste subtitrate

Filme online Dragoste  Last Day of Summer (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Decembrie 2010 | Vizionari: 3499 | Gen: Dragoste

Last Day of Summer (2009) Acest film urmareste povestea imprevizibila a unui angajat fast-food, Joe. Cu figura sa de tocilar, Joe este tinta bataii de joc a sefului sau, Mr. Crolick, iar o vara intreaga este supus hartuirii acestuia. Joe se hotaraste in ultima zi de vara sa puna capat calvarului si sa se razbune pe seful sau, dar planurile sale ii sunt date peste cap cand o fata ii atrage atentia cu frumusetea ei, iar Joe al nostru se indragosteste la prima vedere. Pentru a reusi pe doua planuri el continua planul razbunarii, dar rapeste si fata. Asta le va schimba vietile pentru totdeauna amandurora, iar Stephanie va vedea in el dincolo de tocilarul muncitor la un fast-food.

  Ride or Die - Acum ori niciodata (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Decembrie 2010 | Vizionari: 4014 | Gen: Dragoste

Ride or Die - Acum ori niciodata (2003)
Thriller-ul de actiune a lui Craig Ross Jr il are in distributie pe Duane Martin, in rolul unui barbat judecat ca si-ar fi ucis prietenul de-o viata, pe Benjamin, un rapper in plina ascensiune. Lisa (Vivica A. Fox), un expert in munitie, face echipa cu Duane, in lupta acestuia pentru dreptate. In centrul investigatiilor se afla fostul producator al lui Benjamin, B. Free, care controleaza o afacere puternica si care se implica deseori in activitati ilegale.

  12 Men of Christmas (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Decembrie 2010 | Vizionari: 5035 | Gen: Dragoste

12 Men of Christmas (2009) Nu are descriere...

  Let Me In (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 14 Decembrie 2010 | Vizionari: 7902 | Gen: Dragoste

Let Me In (2010) Anii '80. Într-un orăşel acoperit de zăpadă din statul american Colorado, un puşti de zece ani are o mulţime de pătimit din cauza unor derbedei de la şcoală, care nu-i dau pace nicio clipă. Gândurile de răzbunare şi frustrarea neputincioasă a protagonistului îşi află leac în prietenia acestuia cu o vecină de aceeaşi vârstă, Abby, a cărei familie ridică sprâncene în cartier prin obiceiurile-i de-a dreptul bizare...

  Mr. Singh Mrs. Mehta (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Decembrie 2010 | Vizionari: 2841 | Gen: Dragoste

Mr. Singh Mrs. Mehta (2010) Mrs.Mehta este o reputata femeie de afaceri, iubitoare de frumos, un adevarat mecena, casatorita cu un tanar pictor aflat in asteptarea recunoasterii, care nu i-a putut oferi sotiei cadoul dorit – un lantisor cu diamant – dar pe care acesta, totusi il are. Mr.Singh este un important om de afaceri. Are o sotie tanara si frumoasa, Neera Singh, dar primeste cam multe telefoane si cam pleaca pe neasteptate. Pacatul Neerei este curiozitatea. Un telefon la care sotul raspunde mai languros si apoi pleaca pentru o saptamana, o determina sa caute celalalt capat al firului. Asa ajunge la Mr.Ashwin Mehta a carui sotie tocmai a plecat in calatorie de afaceri.

  Mrs. Miracle (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Decembrie 2010 | Vizionari: 7225 | Gen: Dragoste

Mrs. Miracle (2009) Nu are descriere...


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 51 52 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS