Filme Dragoste, Filme online Dragoste, Filme Dragoste subtitrate

Filme online Dragoste  Action Replay (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Februarie 2011 | Vizionari: 11512 | Gen: Dragoste

Action Replay (2010) Nu are descriere...

  No Strings Attached - Fara obligatii (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Februarie 2011 | Vizionari: 16108 | Gen: Dragoste

No Strings Attached - Fara obligatii (2011) Doctorita rezidenta Emma Franklin are o atitudine cinica cu privire la dragoste intrucat a observat de-a lungul timpului casnicia tumultuoasa si plina de probleme a parintilor ei, iar dupa moartea tatalui a intretinut o relatie distanta cu mama. Adam Kurtzman este asistent de productie la un sitcom de proasta calitate si aspira sa devina comediant, fiind la fel de dezamagit ca si Emma de ideea de a se implica afectiv intr-o relatie dupa ce tatal lui, care este un actor celebru, a inceput sa se intalneasca cu femeia cu care fiul a avut o legatura serioasa timp de patru ani. Emma si Adam isi propun sa initieze o relatie bazata exclusiv pe sex si isi fixeaza unul altuia reguli stricte care sa ii impiedice sa investeasca emotii si sentimente in acest aranjament convenabil pentru amandoi. Desi isi impun sa nu converseze la telefon in timpul zilei, sa se intalneasca si cu alti parteneri si sa nu fie gelosi, cei doi tineri sfarsesc prin a se indragosti unul de altul si a- si dori sa aiba o relatie in adevaratul sens al cuvantului, temandu-se insa sa-si marturiseasca reciproc sentimentele pentru a nu ruina prietenia actuala dintre ei.

  Franklyn (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Februarie 2011 | Vizionari: 3639 | Gen: Dragoste

Franklyn (2008) Intr-o societate a viitorului, in care clasa politica este formata din preoti, Preest este un justitiar mascat obsedat sa se confrunte cu puternicul lider al Meanwhile City. El, frumoasa artista Emilia, ale carei creatii sunt din ce in ce mai mortale, sensibilul Milo, care incearca sa-si revina dupa o poveste de dragoste sfarsita prost, si credinciosul Peter, pornit in cautarea fiului sau disparut in razboi, sunt personajele principale ale acestei povesti despre fantezie, credinta si dragoste.


Data Adaugarii: 18 Februarie 2011 | Vizionari: 5301 | Gen: Dragoste

Love and Distrust - Dragoste si neincredere (2010) Este momentul pentru o experinţă mai puţin obişnuită.
Este vorba despre pelicula "Dragoste şi neîncredere”, care se constituie din cinci scurt-metraje diferite, fiecare dintre ele având propriul regizor şi propria distribuţie.

  Wake (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 18 Februarie 2011 | Vizionari: 9964 | Gen: Dragoste

Wake (2009) Cand lucrurile nu merg bine pentru Carys Reitman, solutia ei este simpla: merge la slujbele de inmormantare ale strainilor. La una dintre acestea il cunoaste pe Tyler, un tanar a carui logodnica doar ce a murit. Incercand sa stabilieasca o legatura mai profunda cu acesta, in ciuda sfaturilor prietenilor, Carys se vede nevoita sa isi revizuiasca trecutul.

  Beauty and the briefcase (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Februarie 2011 | Vizionari: 7189 | Gen: Dragoste

Beauty and the briefcase (2010) Lane Daniels este o jurnalistă de modă implinită,a cărei viaţa se schimba colosal dupa publicarea articolului "cariera dragoste” in revista Cosmo.Editorul revistei Cosmo ,Kate îi place povestea şi îi da Lanei şansa de a o publica.Ea vrea ca Lane,să obţină o slujbă,şi să se intălneasca cu cat mai mulţi bărbaţi de afaceri.Ea reuşeşte si intră in pielea unui alt personaj pentru a se inspira pentru poveste. La noul loc de muncă,Lane,sub acoperire,îi intalneşte pe Liam,Seth,John şi Tom.In sfarşit,Lane,pe langa multe intîlniri cu diferiţi barbaţi,multe eşecuri şi multe rublici completate in articol,este pe cale sa descopere dragostea adevarata. Va putea ea să descopere dragostea dar să fie împlinită pe plan profesional?


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 51 52 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS