Filme online Dragoste  Austenland 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 617 | Gen: Dragoste

Austenland 2013 De când se ştie, Jane a iubit cu ardoare cărţile lui Jane Austen şi visul ei cel mai mare este să ajungă în somptuosul, dar şi costisitorul Austeland, un parc tematic inspirat de romanele scriitoarei şi dedicat celor mai înrăiţi fani ai acestora. După ani de economii, Jane ajunge în sfârşit în Austenland şi, chiar dacă finanţele nu-i permit să se bucure de pachetul complet, este gata să profite cât mai mult de experienţă. Cu fiecare secundă a zilei ocupată de baluri, cine şi seri dansante, va avea timp Jane să observe când dragostea îi face cu ochiul?

  Dhoom 3 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 598 | Gen: Dragoste

Dhoom 3 2013 De data aceasta, povestea cu politisti si infractori ne duce în Chicago, unde se desfasoara scena, atunci când criminalul indian SAHIR - (e modern, elegant si are o misiune; nu se va opri pâna nu o va îndeplini) reuseste sa pacaleasca politia. Echipa de întariri împreuna cu trupele speciale SWAT trebuie sa-si dea seama care este urmatoarea sa mi?care, iar doi parteneri, Jai si Ali, sunt chemati tocm

  Barefoot 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 774 | Gen: Dragoste

Barefoot 2014 "Oaia neagră” a unei familii bogate întâlnește o tânără pacientă care a fost crescută în izolare întreaga ei viață. El o ia pe tânăra naivă acasă pentru a-l însoți la nunta fratelui său.

  Warm Bodies (2013) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Martie 2013 | Vizionari: 8265 | Gen: Dragoste

Warm Bodies (2013) O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili sa gandeasca ca si el. "R" este prieten cu "M", un barbat mai in varsta, care este, de asemenea, capabil sa gandeasca si sa vorbeasca. "Viata" este reglementata de "Bonies", scheletele cu pielea intinsa peste ele ce emit un bazait aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii isi petrec zilele consumand creier de la fiintele vii, lucru ce le permite sa experimenteze viata victimei. Intr-o zi, "R" si "M" conduc o partida de vanatoare, "R" mananca creierul unui tanar pe nume Perry, traind emotiile si experientele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Coplesit de sentimentul de dragoste, "R" devine protectorul Juliei.
Dragostea nascuta intre ei il face pe "R" sa o urmeze in Citi Field - Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supravietuit.


Data Adaugarii: 03 Ianuarie 2013 | Vizionari: 19495 | Gen: Dragoste

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012) A cincea si ultima parte a povestii de dragoste dintre Bella si Edward va avea parte de un final epic in care protagonistii trebuie sa se pregateasca de o mare confruntare. Dupa ce Edward o transforma pe Bella in vampir pentru a-i salva viata dupa ce o naste pe Renesmee, tanara este fascinata sa-si descopere noile puteri. La scurt timp insa, cei din clanul Volturi afla de nasterea lui Renesmee si sunt convinsi ca familia Cullen a creat un copil nemuritor, lucru interzis de legea vampirilor. O mare confruntare se anunta, iar Clanul Cullen se aliaza cu alte clanuri de peste tot din lume pentru a le tine piept celor din Clanul Volturi si pentru a le demonstra ca Renesme este de fapt jumatate vampir, jumatate om si nu reprezinta nicio amenintare.

FILMUL ESTE SUBTITRAT SI ARE O CALITATE MAI BUNA. MULTUMIM

  A Royal Affair (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Decembrie 2012 | Vizionari: 4694 | Gen: Dragoste

A Royal Affair (2012) "A Royal Affair" este o drama istorica, a carei actiune este plasata in secolul al 18-lea si care surprinde triunghiul amoros format intre doctorul german Johann Friedrich Struensee, regina Danemarcei, Caroline Mathilde, si sotul acesteia, instabilul mental Christian VII al Danemarcei. Filmul are la baza romanul erotic Prinsesse af Blodet, scris de Bodil Steensen-Leth si spune povestea din perspectiva reginei. Tanara Caroline si doctorul visau la o lume mai buna, in care puterea aristocratiei era diminuata si noi reforme erau introduse. Impreuna, cei doi au declansat o revolutie care a schimbat pentru todeauna intreaga natiune.


Pagini : 1 2 3 ... 51 52 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1184

Creaţi un site GRATIS