Filme Razboi, Filme online Razboi, Filme Razboi subtitrate

Filme online Razboi  Black Hawk Down - Elicopter la pamant! (2001) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Aprilie 2011 | Vizionari: 9694 | Gen: Razboi

Black Hawk Down - Elicopter la pamant! (2001) Filmul de razboi, prezinta misiunea unor soldati americani parasutati in Somalia sub comanda Cpt. Mike Steele, pentru a captura doi locoteneti somalezi. Misiunea ia un curs dezastruos, soldatii americani fiind prinsi in lupta cu sutele de somalezi inarmati, doua elicoptere Black Hawk fiind doborate, iar lupta pentru supravietuire si salvare devenind prioritara. Filmul este bazat pe fapte reale

  The Brest Fortress (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Aprilie 2011 | Vizionari: 11261 | Gen: Razboi

The Brest Fortress (2010) Nu are descriere...

  Jackboots on Whitehall (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Martie 2011 | Vizionari: 10641 | Gen: Razboi

Jackboots on Whitehall (2010) Este anul 1940 si trupele naziste conduse de catre Hitler, Himmler, Goering si Goebbels reusesc sa cucereasca Londra, dupa ce sapa un tunel pe sub Canalul Manecii si ies la suprafata in Trafalgar Square. Intrucat fortele aeriene britanice au fost decimate, iar infanteria este blocata in Franta, la Dunkerque, primul-ministru Winston Churchill ramane prizonier in bunkarul sau din Downing Street, nr. 10 si cere ajutor pe calea undelor radio. Sprijinul asteptat soseste din partea lui Chris, baiatul modest al unui fermier din Kent, care si-a dorit sa lupte impotriva nazistilor in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, dar a fost respins la recrutare din cauza mainilor de dimensiuni gigantice. Ajutat de catre iubita lui Daisy, tatal acesteia care este vicar in satul lor natal, un luptator din Rezistenta franceza si un pilot de avion nord-american pe nume Billy Fiske, Chris mobilizeaza poporul britanic si se retrage in Scotia pentru a incropi o armata de neprofesionisti si a elibera teritoriul de sub dominatia germana.

  Stranded (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Martie 2011 | Vizionari: 12762 | Gen: Razboi

Stranded (2010) Nu are descriere...

  The Tillman Story (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Martie 2011 | Vizionari: 6192 | Gen: Razboi

The Tillman Story (2010) Nu are descriere...

  Braveheart - Inima neinfricata (1995) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2011 | Vizionari: 6331 | Gen: Razboi

Braveheart - Inima neinfricata (1995) Mel Gibson, mult timp perceput ca un sex-simbol al filmelor de superactiune, isi dovedeste calitatea de regizor de exceptie in acest film de mare succes, rasfatat al premiilor Oscar in 1996, ce are drept subiect lupta patriotilor scotieni impotriva opresorilor englezi.

Bataliile dintre scotieni si englezi sunt grandioase si spectaculoase in aceasta productie, efortul cu care ele au fost reconstituite fiind rasplatit pe deplin. Pentru acest film, Mel Gibson a primit Oscarul pentru regie in 1995. Filmul Inima neinfricata a mai primit in acelasi an premiul Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna imagine, cel mai bun machiaj si efecte sonore, primind nominalizari la alte cinci categorii.

William Wallace, eroul filmului, este, asa cum declara chiar interpretul sau, Mel Gibson, unul dintre oamenii care au schimbat cursul istoriei. Iar "Inima neinfricata" este o poveste incredibila despre curaj, loialitate, onoare si despre brutalitatea razboaielor. Si mai este acest film o miscatoare poveste de dragoste.


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 5 ... 11 12 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS