Filme Filme Noi, Filme online Filme Noi, Filme Filme Noi subtitrate

Filme online Filme Noi  Reasonable Doubt (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 1734 | Gen: Filme Noi

Reasonable Doubt (2014) Acest film nu are descriere.

  The Monuments Men (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 2510 | Gen: Filme Noi

The Monuments Men (2014) In timp ce Adolf Hitler incerca sa puna stapanire pe vest, armatele lui cautau si adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a inceput sa noteze intr-un catalog atat obiectele de arta in posesia carora voia sa ajunga, cat si cele pe care le dispretuia si voia sa le distruga. Intr-o cursa contra cronometru, in spatele liniilor inamice, o grupare speciala formata din directori, curatori, istorici de arta si alti oameni culti americani si englezi, autointitulati Monuments Men, si-au riscat vietile cutreierand Europa, pentru a preveni distrugerea a mii de ani de cultura. Concentrandu-se mai mult pe perioada de 11 luni dintre Ziua Z (6 iunie 1944) cand aliatii occidentali au debarcat in Normandia, aflata sub controlul germanilor, pana in ziua victoriei (8 mai 1945), aceasta poveste fascinanta ii urmareste pe 6 membrii au gruparii Monument Men in misiunea lor imposibila de a salva cele mai importante obiecte de arta din mainile nazistilor.

  Need for Speed 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Martie 2014 | Vizionari: 2545 | Gen: Filme Noi

Need for Speed 2014 Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri şi maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează.

  Cabin Fever: Patient Zero 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 1371 | Gen: Filme Noi

Cabin Fever: Patient Zero 2014 Cabin Fever: Patient Zero este un film horror 2014 american,regizat de Kaare Andrews.Actiunea filmului se petrece pe un vas de croaziera în Caraibe.Mai tarziu vasul pe care se afla un grup de turişti se izbeste de o şalupă parasita aproape de ţărm.Dupa ce se decid să cereceteze epava,membrii vasului intră în contact cu o bacterie letală. La scurt timp, virusul se extinde la tot echipajul, care va fi nevoit să starneasca o luptă pentru supravieţuire..

  Freezer 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 707 | Gen: Filme Noi

Freezer 2013 Robert este un om obișnuit , care se confruntă cu circumstanțe extraordinare, chiar la cina de aniversare a zilei lui . El este blocat, confundat fiind, într-un congelator de carne de huligani ruși care cred că le datorează 8 milioane de dolari . Robert , care este în fiecare cadru al filmului descoperă curând că el nu este singur în congelator . Sam , un străin , este , de asemenea, blocat cu el , și devine o luptă pentru a supraviețui atât frigului cât și forțelor ostile .

  Dhoom 3 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 2865 | Gen: Filme Noi

Dhoom 3 2013 De data aceasta, povestea cu politisti si infractori ne duce în Chicago, unde se desfasoara scena, atunci când criminalul indian SAHIR - (e modern, elegant si are o misiune; nu se va opri pâna nu o va îndeplini) reuseste sa pacaleasca politia. Echipa de întariri împreuna cu trupele speciale SWAT trebuie sa-si dea seama care este urmatoarea sa mi?care, iar doi parteneri, Jai si Ali, sunt chemati tocm


Pagini : 1 2 3 ... 16 17 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS