Filme online Filme Noi  Need for Speed 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Martie 2014 | Vizionari: 983 | Gen: Filme Noi

Need for Speed 2014 Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri şi maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează.

  Cabin Fever: Patient Zero 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 317 | Gen: Filme Noi

Cabin Fever: Patient Zero 2014 Cabin Fever: Patient Zero este un film horror 2014 american,regizat de Kaare Andrews.Actiunea filmului se petrece pe un vas de croaziera în Caraibe.Mai tarziu vasul pe care se afla un grup de turişti se izbeste de o şalupă parasita aproape de ţărm.Dupa ce se decid să cereceteze epava,membrii vasului intră în contact cu o bacterie letală. La scurt timp, virusul se extinde la tot echipajul, care va fi nevoit să starneasca o luptă pentru supravieţuire..

  Freezer 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 164 | Gen: Filme Noi

Freezer 2013 Robert este un om obișnuit , care se confruntă cu circumstanțe extraordinare, chiar la cina de aniversare a zilei lui . El este blocat, confundat fiind, într-un congelator de carne de huligani ruși care cred că le datorează 8 milioane de dolari . Robert , care este în fiecare cadru al filmului descoperă curând că el nu este singur în congelator . Sam , un străin , este , de asemenea, blocat cu el , și devine o luptă pentru a supraviețui atât frigului cât și forțelor ostile .

  Dhoom 3 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 605 | Gen: Filme Noi

Dhoom 3 2013 De data aceasta, povestea cu politisti si infractori ne duce în Chicago, unde se desfasoara scena, atunci când criminalul indian SAHIR - (e modern, elegant si are o misiune; nu se va opri pâna nu o va îndeplini) reuseste sa pacaleasca politia. Echipa de întariri împreuna cu trupele speciale SWAT trebuie sa-si dea seama care este urmatoarea sa mi?care, iar doi parteneri, Jai si Ali, sunt chemati tocm

  Krrish 3 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 366 | Gen: Filme Noi

Krrish 3 2013 Krrish și tată său un om de știință, trebuie să salveze lumea și propria lor familie de la un om rău pe nume Kaal și echipa sa de mutanți, oameni-animal, condusă de nemilosul Kaya. Ei vor reuși? Cum?…

  The Suspect 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 79 | Gen: Filme Noi

The Suspect 2014 Un negru jefuiește o bancă dintr-un mic orășel.”Profilul” lui este văzut mergând pe jos de-a lungul marginii drumului. El este oprit și arestat la scurt timp după apoi adus într-o celulă pentru a fi interogat cu privire la jaf. Stilul de interogare generală, care este filmat, este indiciu evident de profilare rasială. Cuvântul "băiat” este aruncat ca și percepția oficială de "voi toți arătăți la fel”, este evidentă și șerifii sunt mai dornici de a-i asigura o condamnare grabnică decât a căuta dovezi reale și de a identifica martorul și suspectul corect.La urma urmei, nu există dovezi care leagă "suspectul” de jaf.


Pagini : 1 2 3 ... 16 17 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1184

Creaţi un site GRATIS