Filme online Drama  Sexual Tension: Violetas 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 112 | Gen: Comedie

Sexual Tension: Violetas 2013 Sexual Tension: Violetas este un film de comedie,drama,romantic 2013 regizat de Marco Berger si Marcelo Mónaco.Care sunt regulile care determina cum este eliberata sexualitatea si dorinta?Flirturi,zambete neasteptate,increderea intr-o femie necunoscuta.Fantezii demult visate,prietenie intima si intalniri neasteptate.In volumul doi al filmului Sexual Tension Sexual Tension Marco Berger si Marcelo Mónaco ne duc intr-o calatorie intortocheata a seductiei feminine:doua gazde ale unui camin devin colege de camera si nu numai.

  The Berlin File 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 63 | Gen: Actiune

The Berlin File 2013 JUNG Jin-soo, un agent de informații din Coreea de Sud, dă peste un agent neidentificabil, o "fantomă”, în timp ce supraveghează o afacere de arme nord-coreene în Berlin. Figura misterioasă este un agent secret din Coreea de Nord, Pyo Jong-Seong, ale cărui informații nu pot fi găsite în orice bază de date. Jung, repede, îl urmărește Pyo pentru a-i dezvălui identitatea și devine el însuși implicat într-o mare conspirație internațională.

  The Monuments Men 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 87 | Gen: Actiune

The Monuments Men 2014 este un film de actiune,biografic,drama si razboi 2014 american – german ,in regia lui George Clooney,scris si produs de George Clooney și Grant Heslov. În timpul celui de al doilea război mondial din 1943 , aliații fac progrese mari de a aduce înapoi puterile Axei , cum ar fi în Italia . Cu toate acestea , Frank Stokes il convinge pe președintele american că victoria va fi lipsită de sens, în cazul în care comorile de artă ale civilizației occidentale se pierd în luptă , fie ca victime colaterale în luptă sau furate

  Dead Drop 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 173 | Gen: Actiune

Dead Drop 2013 După ce a supraviețuit căderii de la o înălțime de 3000 de metri deasupra oceanului, un fost agent CIA transformat de către guvern în antreprenor acum este reinfiltrat într-un inel periculos de trafic de droguri Nord mexican pentru a-și găsi propriul ucigaș. Cu o vaga aducere-aminte el încearcă să refacă firul de unde s-a rupt… Care l-au aruncat din avion? A fost cel mai bun prieten?

  Kill Your Darlings 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 61 | Gen: Drama

Kill Your Darlings 2013 O poveste până acum necunoscută a unei crime care a adus alături pe atunci tinerii Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs, colegi la Columbia University în 1944, şi care a fost scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii – Beat Revolution. Allen Ginsberg, Lucien Carr, William S. Burroughs şi Jack Kerouac sunt scriitorii care au pus bazele mişcării Beat Revolution în New York. Filmul îi suprinde experimentând consumul de droguri şi contactele intime cu persoane de acelaşi sex.

  Jai Ho 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 32 | Gen: Actiune

Jai Ho 2014 Jai Ho este un film indian de actiune,drama 2014 in regia lui Sohail Khan.Un un fost ofițer de la armată inițiază o idee unica de înmulțire a responsabilității sociale în rândul oamenilor obișnuiți și, în acest sens, traversează trasee cu o familie politică puternică..


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 ... 167 168 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1186

Creaţi un site GRATIS