Filme Drama, Filme online Drama, Filme Drama subtitrate

Filme online Drama  Instructions Not Included 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 774 | Gen: Comedie

Instructions Not Included 2013 Valentin Bravo e un mexican, burlac şi afemeiat, până ce întâlneşte o fată care i se pare irezistibilă. Curând se pomeneşte nu doar cu iubita la uşă, dar şi cu un bebeluş, fetiţa născută din aventura celor doi. Sub pretextul că trebuie să plătească taxiul, mama fetei îi pune lui Valentin bebeluşul în braţe şi pleacă, doar că nu se mai întoarce. După ce şi-a crescut singur fiica vreme de şase ani şi şi-a construit un nou stil de viaţă, se simte ameninţat de reapariţia mamei fetiţei. Însă nu are de ales, fiindcă fiica sa vrea foarte mult să-şi cunoască mama despre care colegii de la şcoală o şicanează că e precum Moş Crăciun: nu există

  Life of a King 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 140 | Gen: Drama

Life of a King 2013 este un film american, dramă, apărut în anul 2013, în care se înfăţişează povestea şahistului Eugene Brown care încearcă să ofere copiilor dintr-un internat ceea ce el nu a avut – un viitor. De-a lungul celor 18 ani cât a fost încarcerat pentru jaf, a descoperit o multitudine de lecţii de viaţă prin jocul de şah. După eliberarea sa din închisoare, Eugene fondează şi dezvoltă "The Big Chair Chess Club” prin care le oferă copiilor străzii o lecţie de viaţă şi o oportunitate de a învăţa să joace şah. Începând cu lecţii introductive despre şah dezvăluite unui grup de elevi de liceu indisciplinaţi, aflaţi în detenţie, ajunge să dezvolte clubul de şah şi să participe cu tinerii la competiţiile de şah locale. 

  Heli 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 183 | Gen: Drama

Heli 2013 Heli este personajul care călătoreşte fără bilet prin iadul de pe pământul mexican. Tânăr, dar cap de familie, încearcă să-şi ţină familia unită după ce sora lui, Estela, se îndrăgosteşte de un tânăr cadet, Beto. El se hotărăşte s-o ia de soţie şi să fugă împreună, însă are nevoie de bani. Drogurile confiscate de superiorii săi din armată şi oficial distruse i-ar putea aduce bani buni, aşa că Beto decide să le fure. Consecinţele sunt devastatoare. Într-o lume a drogurilor, a corupţiei şi a cruzimii endemice nu este tocmai uşor să supravieţuieşti. Unde este legea când ai nevoie de ea? Ocupaţi un loc în cinematografe la thriller-ul mexican Heli, faceţi-vă comozi, dar ţineţi-vă bine!

  Boss 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 1267 | Gen: Actiune

Boss 2013 Boss este un film de actiune,comedie,drama 2013 india, regizat de Anthony D’Souza.Profesorul de scoala Satyakant Shastri are doi copii,Surya si Shiv.Dupa ce Surya se incaiera de cateva ori cu un alt copil Satyakant in cele din urma il goneste si il dezmosteneste.Dupa ceva ani Shiv creste mare si se indragosteste de Ankita,care se dovedeste a fi sora unui ofiter de politie ,Ayushman Thakur.Ayushman vrea ca Ankita sa se casatoreasca cu fiul ministrului, Vishal,il aresteaza pe Shiv si il condamna de niste crime pe care nu le-a comis.

  In the Name of the King III 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 757 | Gen: Actiune

In the Name of the King III 2014 In the Name of the King III este un film de actiune,aventura,drama 2014, regizat de Uwe Boll.Un criminal platit American care traieste in Sofia,Bulgaria,primeste mai mult decat se targuise atunci cand incheie un contrat cu mafia.O ultima misune inainte sa iasa din asta si sa traiasca o viata linistita si normala..

  Sexual Tension: Violetas 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 552 | Gen: Comedie

Sexual Tension: Violetas 2013 Sexual Tension: Violetas este un film de comedie,drama,romantic 2013 regizat de Marco Berger si Marcelo Mónaco.Care sunt regulile care determina cum este eliberata sexualitatea si dorinta?Flirturi,zambete neasteptate,increderea intr-o femie necunoscuta.Fantezii demult visate,prietenie intima si intalniri neasteptate.In volumul doi al filmului Sexual Tension Sexual Tension Marco Berger si Marcelo Mónaco ne duc intr-o calatorie intortocheata a seductiei feminine:doua gazde ale unui camin devin colege de camera si nu numai.


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 ... 168 169 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS