Filme Desene, Filme online Desene, Filme Desene subtitrate

Filme online Desene  Scooby-Doo! WrestleMania Mystery 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Martie 2014 | Vizionari: 1495 | Gen: Desene

Scooby-Doo! WrestleMania Mystery 2014 Scooby-Doo! WrestleMania Mystery 2014 in regia lui Brandon Vietti,filmul incepe cu acceasi si nimeni altii decat Shaggy si Scooby câștigand bilete la WrestleMania, intreaga banda se deplasează cu Mystery Machine la WWE City pentru a participa la evenimentul epic. Cu toate acestea, atunci când apare un o fantoma urs misteriosa și amenință ca strica spectacolul, Scooby, Shaggy, Velma, Daphne și Fred lucra cu WWE Superstars pentru a rezolva cazul..

  Mr. Peabody & Sherman 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Martie 2014 | Vizionari: 2297 | Gen: Desene

Mr. Peabody & Sherman 2014 Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când "stăpânul" său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

  Saving Santa 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 1557 | Gen: Desene

Saving Santa 2013 Când Polul Nord este atacat, Crăciunul şi darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reuşească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluţia cea mai bună, ca să salveze situaţia. Şi, desigur, pe Santa însuşi. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.

  Toy Story of Terror 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 998 | Gen: Desene

Toy Story of Terror 2013 Jucăriile pleacă într-o excursie și un eveniment neașteptat le face să poposească într-un motel la marginea drumului, unde unul dintre ei dispare obligându-i pe ceilalți să-și unească forțele pentru rezolvarea misterului terifiant…

  The Lego Movie 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 767 | Gen: Desene

The Lego Movie 2014 Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de "persoană extraordinară” şi "salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

  Cloudy with a Chance of Meatballs 2 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Martie 2014 | Vizionari: 831 | Gen: Desene

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 2013 Flint, tânărul pasionat de invenţii, a produs un dezastru în oraşul natal, datorită furtunii cu mâncare pe care invenţia sa a creat-o. Chiftele gigantice au căzut peste clădiri şi a plouat cu spaghette mari cât stâlpii de telegraf. Ca urmare, Flint şi toţi prietenii lui au părăsit oraşul. Între timp, tânărul inventator a fost angajat de idolul său Chester V şi s-a alăturat Companiei The Live Corp. Una dintre misiunile primite de companie e tocmai de a curăţa orăşelul pe care invenţia lui Flint l-a distrus. Reîntors acasă, Flint descoperă că invenţia sa e încă funcţională şi a creat între timp tot soiul de hibrizi între mâncare şi animale. Pentru a salva lumea care e ameninţată de răspândirea noilor specii, Flint şi prietenii săi vor trebui să învingă bizarele lighioane.


Pagini : 1 2 3 ... 19 20 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS