Filme Crima, Filme online Crima, Filme Crima subtitrate

Filme online Crima  Dragon Eyes (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Septembrie 2012 | Vizionari: 1408 | Gen: Crima

Dragon Eyes (2012) St. Jude Square este un cartier ce traieste in teama si disperare. Gastile ce se lupta mereu intre ele, conduse de localnicii Dash si Antuan, terorizeaza strazile si cetatenii au ajuns sa traiasca fara o urma de speranta…pana cand misteriosul strain Ryan Hong ajunge in oras. El incepe sa joace pe la spate o banda contra celeilalte, folosindu-se de abilitatile sale de neegalat in arte martiale si, prin punerea in practica a ceea ce l-a invatat extraordinarul sau mentor, Tiano. Tocmai dupa ce reusise sa aduca comunitatea sub un oarecare control, Hong este confruntat de Mr. V, politistul sef nesimtit si corupt al orasului. La inceput Mr. V este impresionat de abilitatile lui Hong, dar curand ajunge sa-l vada pe acesta ca o amenintare pentru modalitatea lui de conducere, cei doi ajungand sa se infrunte intr-o lupta crancena intre regimul lui Mr. V, plin de frica si coruptie si un nou inceput pentru oamenii din St. Jude Square, reprezentat de Hong.

  One for the Money – Face toti banii (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2012 | Vizionari: 12282 | Gen: Crima

One for the Money – Face toti banii (2012) Stephanie Plum a divorţat de soţul ei de curând şi, ca viaţa ei să fie şi mai complicată, pe lângă dezechilibrul emoţional pe care îl înfruntă, ea a şi-a pierdut şi serviciul. Disperată să-şi regăsească o stabilitate măcar financiară, ea ajunge să se angajeze la afacerea condusă de un văr. Acesta se ocupă de cauţiuni şi e vânător de recompense. Prima sarcină a lui Stephanie la noul job e de a-l urmări pe un fost poliţist cu care ea a avut cândva o legătură amoroasă. Poliţistul e căutat fiindcă a tras cu arma asupra unui individ neînarmat. Stephanie era cândva fotomodel pentru lenjerie, o tipă foarte feminină, dar care e forţată acum de facturile neplătite ce i se strâng să devină mai dură şi să reziste într-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certaţi cu legea.


Data Adaugarii: 08 Februarie 2012 | Vizionari: 7188 | Gen: Crima

Man on a Ledge – Dreptate la inaltime (2012) Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea. Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo şi forţele de ordine trimit de urgenţă un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul. Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia ajunsese iniţial în închisoare. Este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziţie pentru a-l extermina şi cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, şansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă

  Transit (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Ianuarie 2012 | Vizionari: 5921 | Gen: Crima

Transit (2012) Filmul incepe cu jaful unui camion plin de bani. Dupa jaf fortele de ordine au creat filtre pentru prinderea suspectilor. Cei patru hoti Marek, prietena lui Arielle, Losada şi Evers stiu ca ei se potrivesc profilului talharilor si astfel, pentru a nu fi prinsi se folosesc de o familie ce intentioneaza sa petreaca vacanta impreuna. Ei reusesc sa ascunda geanta plina de bani în bagajele de campare ale familiei. Dupa ce reusesc sa treaca cu brio de filtrele de politie cei patru talhari se folosesc de orice mijloace pentru a-si recupera banii.


Data Adaugarii: 29 Decembrie 2011 | Vizionari: 10973 | Gen: Crima

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows – Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011) Prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort,iar din elementele de probă Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce că prinţul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.

Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia

Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas înainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, dacă reuşeşte, va schimba cursul istoriei.

  Catch .44 (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Decembrie 2011 | Vizionari: 8289 | Gen: Crima

Catch .44 (2011) Tes, Dawn si Kara sunt femeile in jurul carora se concentreaza actiunea filmului. Vietile lor se schimba radical atunci cand Tes are un run-in cu un strain interesant pe nume Mel. Atunci cand Mel ofera fetelor o sansa la o viata mai buna prin intermediul criminalitatii, acestea se gasesc intr-o situatie de viata sau moarte care implica un criminal psihopat, un camionangiu si un bucatar delirant


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 48 49 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS