Filme Comedie, Filme online Comedie, Filme Comedie subtitrate

Filme online Comedie  Get Smart - Scapati De Smart (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Februarie 2011 | Vizionari: 2539 | Gen: Comedie

Get Smart - Scapati De Smart (2008) Maxwell Smart are misiunea de a darama cel mai recent plan de dominare a lumii al organizatieii KAOS. In momentul in care sediul agentiei de spionaj americane Control e atacat si identitatea agentilor e compromisa,  Seful nu are de ales si il promoveaza pe entuziastul analist Maxwell Smart la gradul de agent, acesta visand de foarte mult timp sa devina partenerul celui mai celebru dintre agenti, Agentul 23. Insa nu i se indeplineste dorinta, el fiind pus in echipa cu singurul agent al carui identitate nu a fost aflata, superba dar letala Agenta 99.

  Double zero - Agentii Zero-Zero (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Februarie 2011 | Vizionari: 4680 | Gen: Comedie

Double zero - Agentii Zero-Zero (2004) Franta vã expediazã cei mai buni doi agenti secreti ai ei: Ben & Will

Will
El e Marele Brun, si are un farmec irezistibil cu toate cã n-a avut niciodatã vreo iubitã. Trãieste într-o lume imaginarã si se viseazã în pielea lui James Bond. Din fericire, partenerul lui, Ben, îl va ajuta sã-si depãseascã complexul de „mãretie”.

Ben
El e Micul Plesuv, si locuieste încã cu mãmica. O mamã grijulie, care-i dã telefon de câteva ori pe zi sã-l întrebe ce mai face. Ben îi rãspunde cuminte, politicos si blând, chiar dacã e în mijlocul unui schimb de focuri. În plus, e o
Enciclopedie ambulantã. Stie totul despre agentul secret perfect. Desigur, are si el o micã slãbiciune. Nu rezistã la stres...

  Millions - Milioane (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Februarie 2011 | Vizionari: 2360 | Gen: Comedie

Millions - Milioane (2004) Mai rar se poate vedea un film destinat intregii familii care sa fie excelent realizat atat vizual cat si emotional.

Millions, povestea extraordinara a doi frati din Marea Britanie si a unui sac de bani care le cade literalmente din cer, este un festin pentru inima si minte. Cei doi baieti, Anthony si Damian Cunninham, al caror raspuns initial la averea neasteptata este un impuls de acte de caritate, au doar o saptamana sa cheltuie cele 265.000 de lire sterline inainte ca moneda lor nationala sa se converteasca in euro.

Desi intriga poate parea previzibila, detalii neasteptate - incluzand abilitatea lui Damian de a avea viziuni cu sfinti si moartea recenta a mamei baietilor – adauga complexitate povestii.

  In Bruges (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Februarie 2011 | Vizionari: 3310 | Gen: Comedie

In Bruges (2008) Bruges, cel mai bine pastrat oras medieval din Belgia, e o destinatie tentanta pentru turistii straini. Insa pentru mercenarii Ray si Ken, ar putea fi destinatia lor finala. Dupa o slujba extrem de dificila, cei doi au fost trimisi de seful lor sa-si petreaca Craciunul si inca cateva saptamani in acest oras pentru a iesi de sub atentia inamicilor.

  Open Season 2 - Nazdravanii din padure (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Februarie 2011 | Vizionari: 5844 | Gen: Comedie

Open Season 2 - Nazdravanii din padure (2008) Actiunea din Open Season 2 are loc la un an de zile duoa ce Boog si Elliot au reusit sa alunge oamenii din padure. Dupa ce Elliot se indragosteste lulea de Giselle, drumul lui spre altar este deviat un pic atunci cand Mr. Weenie este rapit de un grup de animale domestice, care sunt decise sa il returneze familiei lui. Boog si Elliot, McScquizzy, Buddy si restul animalelor din padure lanseaza o misiune de salvare pentru prietenul lor care este in pericol sa se intoarca acolo unde el nu vrea sa revina. Casa lui este in padure, alaturi de prietenii lui. Condusi de un pudel pe nume Fifi, animalele de casa nu sunt gata sa renunte la Weenie fara o lupta sangeroasa.

  Tamara Drewe (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Februarie 2011 | Vizionari: 2432 | Gen: Comedie

Tamara Drewe (2010) Povestea tinerei Tamara, o jurnalistă la un ziar de oraş, care revine în mica localitate rurală din care a plecat. Aici, casa copilăriei ei este pusă la vânzare. Noua comedie regizata de britanicul Stephen Frears (High Fidelity, The Queen, Cheri) este o poveste a carei actiune se petrece  majoritar intr-un mic orasel din Anglia, populat in marea majoritate de scriitori sau scriitori in devenire. Intoarcere in orasul natal  a Tamarei va naste o serie de invidii, scandaluri si barfe in mica comunitate de "artisti”.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 153 154 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS