Filme online Comedie  Mr. Peabody & Sherman 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Martie 2014 | Vizionari: 602 | Gen: Comedie

Mr. Peabody & Sherman 2014 Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când "stăpânul" său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

  Saving Santa 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 310 | Gen: Comedie

Saving Santa 2013 Când Polul Nord este atacat, Crăciunul şi darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reuşească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluţia cea mai bună, ca să salveze situaţia. Şi, desigur, pe Santa însuşi. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.

  Austenland 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 605 | Gen: Comedie

Austenland 2013 De când se ştie, Jane a iubit cu ardoare cărţile lui Jane Austen şi visul ei cel mai mare este să ajungă în somptuosul, dar şi costisitorul Austeland, un parc tematic inspirat de romanele scriitoarei şi dedicat celor mai înrăiţi fani ai acestora. După ani de economii, Jane ajunge în sfârşit în Austenland şi, chiar dacă finanţele nu-i permit să se bucure de pachetul complet, este gata să profite cât mai mult de experienţă. Cu fiecare secundă a zilei ocupată de baluri, cine şi seri dansante, va avea timp Jane să observe când dragostea îi face cu ochiul?

  Last Vegas 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 233 | Gen: Comedie

Last Vegas 2013 Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

  Slightly Single in L.A. 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 294 | Gen: Comedie

Slightly Single in L.A. 2013 Slightly Single in L.A. este un film de comedie,romantic 2013 scris si regizat de Christie Will.Dale Squire este o fata ciudata, singura si independenta care trăieste în orașul stralucitor Los Angeles. După mai multe încercări eșuate , Dale ajunge la concluzia că, găsirea unei relații semnificative în LA este imposibila. Dar fiind anti-sociala este greu pentru orice fată tânără de la Hollywood. Cu nunta frenetica a lui Jill , Dale se trezește reflectând asupra semnificației de căsătorie, precum și respectul reciproc necesar pentru o relatie de succes. Când Zach,un star rock de succes și vechi prieten al lui Dale găsește drumul înapoi în viața ei, Dale începe încet să creada că iubirea în LA este posibila iar singura problema este că realizarea ei ar fi venit prea târziu, lăsând-o pe Dale într-un triunghi amoros ,tăcut si cu nici o cale de ieșire.

  Baggage Claim 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Martie 2014 | Vizionari: 183 | Gen: Comedie

Baggage Claim 2013 Baggage Claim este un film de comedie 2013 american,regizat de David E. Talbert.O insotitoare de zbor Montana Moore spune ca mama ei Catherine are o mare bucurie atunci cand se casatoreste ori de cate ori are ocazia ,nu este de mirare din moment ce acest lucru este si demonstrat ,Montana prinsa mereu intre drumuri si calatorii nu vrea un barbat nestatornic si unul care tine mai mult la munca decat ea ,fara atitudini exagerate,lipsit de ambitie..dar nu vrea sa ramana nici singura intr-o casa plina cu pisici sau ascultand-o pe mama ei spunand ca ea si-a gasit cinci soti ,iar Montana, niciunul…


Pagini : 1 2 3 ... 152 153 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1183

Creaţi un site GRATIS