Filme Aventura, Filme online Aventura, Filme Aventura subtitrate

Filme online Aventura  Solomon Kane - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Aprilie 2010 | Vizionari: 3700 | Gen: Aventura

Solomon Kane
Solomon KaneTitlu Original: Solomon Kane
Anu: 2009
Duratia: 1:34:47
Rating: N/A
Descriere: Capitanul Solomon Kane este o super-eficienta masina de ucis din secolul XVI. Inarmat cu pistoale, cosor si cu o floreta, capitanul, aflat in Africa, decide sa prade un misterios castel aflat aproape de campul sau de batalie. Dar se pare ca respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofiterul se va trezi curand infruntand de unul singur o imensa, invincibila bestie inalta de trei de metri. Confruntarea ii va dezvalui capitanului secrete cumplite.

  The River Within - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Aprilie 2010 | Vizionari: 1306 | Gen: Aventura

The River Within

Acest film nu are descriere...

  Vertige - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Aprilie 2010 | Vizionari: 2035 | Gen: Aventura

Vertige

Un grup de cinci tineri, mai mult sau mai putin prieteni, decid sa faca o mica expeditie montaniarda in Balcani, in minunatii munti din Croatia. Fred, organizatorul si liderul grupului este un pasionat alpinist dar totodata si un inconstient. Prin decizia lui de a ajunge intr-un anumit loc, pe traseul cel mai dificil, acesta ii pune pe toti intr-un mare pericol, cu toate ca aflase ca respectivul traseu era inchis. Astfel aventura incepe iar prima care are parte de cele mai mari emotii este chiar prietena lui Fred pe nume Karine care are din fericire si ea o anumita experinta la munte. Podul suspendat care leaga doi pereti verticali cedeaza si ea este salvata in ultima clipa. Cu moralul destul de zdruncinat, mai ales din cauza lui Loic care nu se impaca deloc cu inaltimile, dar nu se impaca nici cu Guillaume care este fostul prieten al lui Chloe, amicii nostri pornesc mai departe. Din pacate, la un moment dat, Fred si Karine se despart de grup si astfel se declanseaza adevaratul calvar pentru ca apare Anton, omul padurii, care nu-i trateaza deloc bine.

  Last Ride (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Aprilie 2010 | Vizionari: 1180 | Gen: Aventura

Last Ride (2009)

Un baiat in varsta de 10 ani pe nume Chook locuieste in Port Augusta impreuna cu tatal sau Kev, un condamant la inchisoare recent eliberat, care are un temperament violent. Dupa ce comite o crima brutala, Kev porneste insotit de Chook intr-o calatorie cu masina pe intreg cuprinsul Australiei pentru a scapa de rigorile legii si de autoritatile politienesti care il urmaresc.Oprindu-se la casa Maryannei, o fosta iubita pe care a intalnit-o in ultima inchisoare in care a fost incarcerat si cu care retraieste o noapte de pasiune, Kev isi continua fuga prin sudul Australiei, pana la splendidul Lake Gairdner, acolo unde are loc o confruntare de vointe intre el si Chook, baiatul fiind fortat sa ia o decizie ce va afecta vietile amandurora pentru totdeauna


  Free Willy Escape From Pirates Cove (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Aprilie 2010 | Vizionari: 1622 | Gen: Aventura

Free Willy Escape From Pirates Cove (2010)

Un super film de aventura,dragoste despre o fetita care se ataseaza de balena Willy si lupta din rasputeri ca Willy sa nu fie prinsa de pirati.

  The Golden Compass - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 3260 | Gen: Aventura

The Golden Compass
The Golden CompassTitlu Original: Busola aurie
Anu: 2007
Duratia: 113 min.
Descriere: His Dark Materials: The Golden Compass" este un film bazat pe romanul "Northern Lights" primul roman din trilogia lui Philip Pullman, "His Dark Materials", ce va fi lansat in cinematografe pe 7 decembrie de catre New Line Cinema. Povestea in sine este o interesanta impletire dintre doua francize de succes: Harry Potter si Lord Of The Rings. Harry Potter, pentru ca exista o orfana careia ii este destinata maretia, dar mai intai trebuie sa se descopere pe sine inainte de a-si implini destinul impotriva sanselor slabe. La fel ca in Lord Of The Rings. Lyra (Dakota Blue Richards) trebuie sa se aventureze intr-o calatorie de proportii epice in care aduna un grup de aliati neobisnuiti si readuce un print pe tron, toate pentru a se lupta cu o forta mult superioara ce intentioneaza sa distruga lumea. Vor fi multe batalii, implicand tot felul de forte si o varietate de personaje. Locatiile de filmare ale filmului au inclus Anglia, Norvegia si pana si regiunea arctica Svalbard.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 69 70 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS