Filme Aventura, Filme online Aventura, Filme Aventura subtitrate

Filme online Aventura  Attila, cuceritorul (2001) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Decembrie 2010 | Vizionari: 10559 | Gen: Aventura

Attila, cuceritorul (2001) Europa anilor 434. Razboinicul Attila si fratele sau preiau conducerea hunilor, neam de popor nomad. Dupa moartea fratelui, Attila, vrea sa formeze un imperiu care sa domine lumea, reuneste prin lupte succesive triburile de huni si viseaza sa cucereasca imperiul roman. Dorinta de putere a tanarului hun ii nelinisteste pe slabul imparat roman Valentin si pe ambitiosul general Flavius, care se aliaza cu vizigotii, impotriva lui Attila. Dar Attila nu poate fi usor invins pe campul de lupta. De aceea, dusmanii sai, impreuna cu fiica unui conducator ucis de Attila, pun la cale un plan de anihilare.


Data Adaugarii: 25 Decembrie 2010 | Vizionari: 5209 | Gen: Aventura

Pirates of the Caribbean: At World's End - Piratii din Caraibe: La capatul lumii (2007) Dupa ce Elizabeth (Keira Knightly), Will (Orlando Bloom), si Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) il salveaza pe Jack Sparrow (Johnny Depp) de monstrul Kraken, trebuie sa-si invinga dusmanii de moarte, Davey Jones (Bill Nighy) si Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander). Beckett, avand acum controlul asupra inimii lui Jones, formeaza o alianta intunecata cu acesta pentru a domina marile si a distruge pe oricine la sta in cale.
Acum, Jack, Barbossa, Will, Elizabeth, Tia Delma, si echipajul trebuie sa-i adune pe toti capitanii piratilor din cele patru colturi ale pamantului, incluzandu-l pe vestitul Sao Feng (Chow-Yun Fat), pentru a da o ultima lovitura si a sta uniti in fata lui Beckett, Jones, Norrington, Olandezul zburator, si a intregii Companii de negutatori ale Indiilor de Vest.

  Alpha and Omega (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Decembrie 2010 | Vizionari: 8158 | Gen: Aventura

Alpha and Omega (2010) Kate şi Humphrey sunt doi lupi care nu au absolut nimic în comun. Kate este Alpha - pentru ea disciplina, datoria şi responsabilităţile sunt literă de lege, în timp ce Humphrey, lupul Omega, trăieşte numai pentru prieteni şi distracţie. În lumea lor, cei doi nu au voie să fie împreună niciodată, nici măcar ca amici.

Fiică a conducătorului Alpha al haitei de est, Kate este promisă lui Garth, fiul Alpha al clanului din est. Nefiind vorba de dragoste, căsătoria lor este aranjată pentru a asigura pacea între cele două clanuri. Dar, fără voia lor, Kate şi Humphrey sunt luaţi din rezervaţia lor din Jasper Park (Canada) şi mutaţi undeva în Idaho. Disperată să se întoarcă acasă în timp util, pentru a se căsători cu Garth şi a evita războiul, Kate începe o adevărată aventură alături de Humphrey. Luptându-se cu distanţa mare şi cu multe creaturi potrivnice, în calea celor doi lupi apare un nou obstacol: fără să-şi dea seama, ei se îndrăgostesc.

  Tron (1982) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Decembrie 2010 | Vizionari: 3942 | Gen: Aventura

Tron (1982)

Kevin Flynn (Jeff Bridges) este in cautarea dovezilor ca o mare firma de calculatoare, ENCOM, a furat un program creat de el. Cu ajutorul a doi fosti colegi de serviciu reuseste sa patrunda in sediul firmei si este gata sa caute dovezi cu ajutorul unor parole obtinute pe diferite cai. Are insa o mare surpriza atunci cand este divizat in molecule si transportat in interiorul computerului unde trebuie sa dea o lupta pe viata si pe moarte...

Kevin Flynn este un fost angajat al companiei software ENCOM, dar acum este propietarul unei sali de jocuri. Flynn incearca sa intre in calculatorul central al ENCOM pentru a gasi dovezi ca Ed Dillinger, seful sau, i-a furat patru jocuri create de el. Dar supercalculatorul lui Dillinger (Master Control Program - MCP), ii da peste cap planurile si preia controlul sistemelor.


Intr-o noapte, Lora (fosta prietena a lui Flynn) si iubitul acesteia, programatorul Alan Bradley, il ajuta pe Kevin sa intre in sediul ENCOM si sa opreasca supercomputerul cu ajutorul programului TRON creat de Alan.


MCP utilizeaza atunci programul creat de Lora pentru transmisia de materie si il converteste pe Flynn in date, pe care le incarca apoi in calculator.
Flynn se trezeste in lumea electronica condusa de MCP si Sark, mana sa dreapta. In aceasta lume, programele (ce reprezinta alter-egouri ale creatorilor lor) sunt fortate sa se intreaca in jocuri asemanatoare celor cu gladiatori.  Cu ajutorul lui Tron, un program de securitate fara frica, si iubita sa Yori, Flynn incearca sa il distruga pe MCP si sa elibereze sistemul de controlul acestuia.


  TRON: Legacy - TRON: Mostenirea (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Decembrie 2010 | Vizionari: 9698 | Gen: Aventura

TRON: Legacy - TRON: Mostenirea (2010) Continuare a succesului din 1982, Tron, filmul îl are în vizor pe Sam Flynn, fiul de 27 de ani al protagonistului primei părţi, Kevin Flynn. Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său şi ajunge să fie atras în aceeaşi lume a programelor neîndurătoare şi a jocurilor virtuale în care-ţi poţi pierde viaţa în orice clipă. Alături de prietena lui Kevin, tatăl şi fiul încep un voiaj fantastic în universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil...

  Dance of the Dead (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Decembrie 2010 | Vizionari: 3031 | Gen: Aventura

Dance of the Dead (2008)

Dance of the dead” este un film horror original a carui actiune se petrece intr-un orasel din statul american Georgia, in noaptea balului de absolvire a liceului. Mult asteptatul bal ar trebui sa fie un moment de bucurie si distractie pentru tinerii adolescenti, dar ar putea reprezenta totodata si un motiv de anxietate si disperare in conditiile in care mortii din cimitirul local ar reveni la viata si ar porni intr-un mars sangeros prin oras in cautare de carne umana pe care sa o devoreze.

Situat langa o centrala nucleara, cimitirul este locul asupra caruia se revarsa radiatiile provenite de la aceasta si care au drept consecinta nedorita resuscitarea celor decedati si transformarea lor in zombii flamanzi si dornici de sange. Astfel, in timp ce o armata de zombii porneste spre liceul la care petrecerea este in plina desfasurare, sarcina de a salva situatia si de a-i apara pe colegii, profesorii si concitadinii lor impotriva mortilor vii revine unui grup de tocilari inadaptati si nepopulari, printre care se afla Lindsey, Kyle, Jimmy si Stephen, care nu au fost capabili sa isi gaseasca perechea potrivita pentru a-i insoti la bal.Pagini : « Precedenta 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 69 70 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS