Filme Aventura, Filme online Aventura, Filme Aventura subtitrate

Filme online Aventura  Pompeii (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Mai 2014 | Vizionari: 3284 | Gen: Aventura

Pompeii (2014) Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H. in timpul eruptiei distrugatoare a muntelui Vezuviu. Milo e un sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia. Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar. Tocmai atunci cand isi imagina ca mai rau nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia il gaseste pe o nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, Milo este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.

  The Call of the Wild: Dog of the Yukon (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 1314 | Gen: Aventura

The Call of the Wild: Dog of the Yukon (2014) n/a

  Race to Witch Mountain (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 3132 | Gen: Aventura

Race to Witch Mountain (2014) O experta in obiecte zburatoare neidentificate isi uneste fortele cu cele ale unui sofer de taxi lipsit de noroc din Las Vegas pentru a proteja doi frati ajunsi la varsta adolescentei si care sunt inzestrati cu puteri paranormale de tentativele unei organizatii diabolice de a-i captura si de a-i folosi cu scopul de a-si pune in aplicare planurile malefice.
In acest remake al filmului din anul 1975 intitulat "Escape to Witch Mountain", adolescentii orfani pe nume Tia si Tony, aflati in cautarea propriilor origini, devin tinta principala a raufacatorului Burke, care doreste sa exploateze in interes personal capacitatile lor supranaturale ce includ telekinezia si care nu se da in laturi de la nici un siretlic pentru a-i prinde pe copii, lansandu-se intr-o cursa de urmarire a acestora plina de aventuri, actiune si evenimente amuzante.

  Skyfall (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 2013 | Gen: Aventura

Skyfall (2014) Agentul James Bond revine in Skyfall, al 23-lea film din cea mai longeviva franciza a tuturor timpurilor. Loialitatea lui Bond fata de M este testata cand trecutul ei se intoarce sa o bantuie. Cand MI6 este atacat, 007 trebuie sa gaseasca si sa inlature amenintarea, indiferent de cat de personale sunt pierderile.

  Mr. Peabody & Sherman 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Martie 2014 | Vizionari: 2297 | Gen: Aventura

Mr. Peabody & Sherman 2014 Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când "stăpânul" său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

  Saving Santa 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 1564 | Gen: Aventura

Saving Santa 2013 Când Polul Nord este atacat, Crăciunul şi darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reuşească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluţia cea mai bună, ca să salveze situaţia. Şi, desigur, pe Santa însuşi. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.


Pagini : 1 2 3 ... 69 70 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS