Filme Actiune, Filme online Actiune, Filme Actiune subtitrate

Filme online Actiune  A Certain Justice – Puncture Wounds 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Martie 2014 | Vizionari: 2004 | Gen: Actiune

A Certain Justice – Puncture Wounds 2014 După întoarcerea acasă dintr-o traumatică călătorie a datoriei în Irak, John se trezește acum în luptă cu PTSD.Pacea pe care-o construise în jurul lui, acum este spulberată într-o zi fatidică, atunci când vrea să salveze o fată de un grup de proxeneți violenți așa-zișii ”Aryan Brotherhood” un fel de Frăție cu care trebuie să lupte pentru a se salva atât pe sine cât și familia de furia liderului de grup, criminalul nemilos Holls.

  Need for Speed 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Martie 2014 | Vizionari: 2537 | Gen: Actiune

Need for Speed 2014 Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri şi maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează.

  Non-Stop 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Martie 2014 | Vizionari: 2382 | Gen: Actiune

Non-Stop 2014 Non Stop este un film de actiune,mister si thriiler 2014 Francez – American in regia lui Jaume Collet-Serra.Bill Marks (Liam Neeson) este un alcoolic șerif federal al U.S. federal air , fiica sa, a murit de cancer la vârsta de opt ani , soția sa a divorțat de el, iar Liam sa înscris în serviciul Air Marshal, în ciuda faptului ca avea o teamă de decolări de avion, dupa ce a fost externat de la forțele de poliție. Pe un zbor non-stop de la New York la Londra la bordul britanic Aqualantic Zborul 10, Jen Summers..

  300: Rise of an Empire 2014 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Martie 2014 | Vizionari: 3077 | Gen: Actiune

300: Rise of an Empire 2014 Acţiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina, unde grecii reuşesc să învingă armată persană pentru a-şi apăra independenţa.

  Rush 2:Ambushed 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 2019 | Gen: Actiune

Rush 2:Ambushed 2013 Iti dam de ales intre a fi un traficante full de bani si bunaciuni grup, si un politist corect dar mai amarat care o mai iei si la mana cand nu e loc, un film de actiune la greu cu bataie si impuscaturi in draci unde iti vei afla soarta asa cum ti-ai ales-o, iar la final poate ne spui daca a meritat. ..acum intre noi fie vorba, unii mafioti sunt tolerati de garda daca respecta anumite reguli de moderatie si liniste publica, si desigur ca nu toti politistii sunt implicati in aranjamente insa sunt cativa..cine trebuie 

  Age of Dinosaurs 2013 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Martie 2014 | Vizionari: 1759 | Gen: Actiune

Age of Dinosaurs 2013 Într-un laborator al concernului Geneti-Sharp un grup de oameni de ştiinţă pune la cale un experiment mai neobişnuit. Ei încearcă să readucă la viaţă printr-o metodă genetică inovatoare mai multe creaturi preistorice. Ceva nu merge conform planului elaborat de cercetători şi experimentul scapă de sub control. Peste o sută de diferite specii de animale care au trăit în urmă cu câteva zeci de milioane de ani pe Pământ scapă din laboratoarele firmei, haosul instalându-se imediat în Los Angeles.


Pagini : « Precedenta 1 2 3 4 ... 161 162 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS