Filme Actiune, Filme online Actiune, Filme Actiune subtitrate

Filme online Actiune  Green Zone - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 1251 | Gen: Actiune

Green Zone

  In anul 2003, dupa caderea regimului politic al lui Saddam Hussein, Bagdadul este inca ocupat de trupele nord-americane ce incearca sa controleze haosul de pe strazi, iar reprezentantii Pentagonului vor sa il impuna la putere pe irakianul Zubaidi, care a trait timp de 30 de ani in exil. Dupa ce soldatii lui special antrenati cauta fara succes arme chimice de distrugere in masa in diverse locatii din Irak, bazandu-se pe informatiile eronate provenite de la o sursa a carei identitate ramane secreta, ofiterul Roy Miller incepe sa suspecteze faptul ca inaltul oficial al Pentagonului Clark Poundstone stie mai multe amanunte decat vrea sa recunoasca despre motivele reale ale declansarii razboiului din Golf. Coroborand datele sale cu cele ale jurnalistei de investigatii Lawrie Dayne, Roy Miller isi propune sa il gaseasca pe generalul irakian Al Rawi, unul dintre oamenii de incredere ai lui Saddam Hussein, despre care crede ca ar putea fi sursa cu numele de cod Magellan. Dezvaluind o conspiratie politica de proportii, in care sunt implicati atat agenti CIA, cat si diplomati nord-americani, Roy Miller decide sa publice adevarul despre razboiul din Irak in toate ziarele importante din lume. 

  Cop Out (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 1459 | Gen: Actiune

Cop Out (2010)

În regia lui Kevin Smith, filmul "Poliţai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, care se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiţie cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecţie.

Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocaşul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deţine cheia către nişte…

  The Land That Time Forgot - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 3179 | Gen: Actiune

The Land That Time Forgot Titlu Original: The Land That Time Forgot
Anu: 2009
Duratia: 1:28:03
Descriere: Filmul are loc în prezent, în timp ce un cuplu se bucură de croaziera lor pe o barcă prin Caraibe. Trecând printr-o bizară furtună, ei ajung la ţărmul unei misterioase insule, Caprona.

Insula, care pare să existe de ceva timp în interiorul Triunghiului Bermudelor, este plină de locuitori, inclusiv dinozauri, mamifere preistorice şi echipajul abandonat de un submarin german eşuat. Cei doi tineri, împreună cu căpitanul vasului şi nemţii, trebuie să treacă prin numeroase obstacole pentru a scăpa de pe insulă şi pentru a se putea întoarce în propiul lor timp.

  X-Men Origins: Wolverine (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 1759 | Gen: Actiune

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneşte în căutarea propriului său trecut şi a originii uimitoarelor sale puteri. În rolul principal a fost distribuit acelaşi Hugh Jackman.

  Monstruos - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 3813 | Gen: Actiune

Monstruos Titlu Original: Monstruos
Anu: 2008
Duratia: 1:24:39
Descriere: Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob considera petrecerea lui de ramas-bun un bun prilej sa confeseze anumite sentimente. Din pacate, totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc, iar toata lumea vrea sa afle detalii despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube a provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont. Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza, in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada, oameni panicati alearga cautand adapost, iar Rob si prietenii sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total. Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore: peisajul si atmosfera s-au schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut: cineva sau ceva monstruos a pus stapanire pe oras… Incepe lupta pentru supravietuire.

  The Transporter 2 - Curierul 2 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aprilie 2010 | Vizionari: 3880 | Gen: Actiune

The Transporter 2 - Curierul 2

Frank Martin s-a intors. De data aceasta in Miami, fostul ofiter din trupele speciale, este soferul familiei Billings, principala sa ocupatie fiind sa asigure transportul pentru copilul familiei.
Lucrurile se complica cand in urma unei banale vizite la doctor este fortat sa predea copilul unui mercenar ale carui planuri sunt incerte, iar el devine principalul suspect in rapirea copilului.
Astfel Frank trebuie sa se miste repede si eficient pentru a dejuca planurile mercenarilor si pentru a recupera copilul.
Insa lucrurile nu sunt intodeauna ata de simple pe cat par…


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 161 162 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS