Filme Actiune, Filme online Actiune, Filme Actiune subtitrate

Filme online Actiune  2 Fast 2 Furious (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Aprilie 2010 | Vizionari: 2117 | Gen: Actiune

2 Fast 2 Furious (2003)

Este povestea fostului politist Brian O'Conner, plecat din politie ca urmare a unor actiuni ilegale. Pentru a fi reintegrat, el trebuie sa lucreze sub acoperire si sa-l prinda pe traficantul de droguri Carter Verone. Brian accepta, dar cu conditia sa-si poata alege partenerul, acesta fiind Roman Pearce, un vechi prieten. Agentul Monica Fuentes, Brian si Roman lucreaza impreuna pentru a-l prinde pe traficant

  King Kong [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Aprilie 2010 | Vizionari: 4991 | Gen: Actiune

King Kong [HD]

Acest film este o frumoasa reecranizare a povestii uimitoare despre King Kong, care a fermat decenii de-a randul intreaga omenire. Cursul filmului incepe in momentul cand un mare regizor, Carl Denham, doreste sa scoata o capodopera a cinematografului, mergand pe o insula nedescoperita. Intr-o continua cautare a eroinei principale din film , o gaseste pe Ann Darrow, o actrita ce murea de foame. Aceasta fata i s-a parut perfecta pentru rolul care il programase in filmul sau. Toti, entuziasmati, pleaca spre acea insula mistica, si gasesc acolo lucruri uimitoare, de nedescris. Printre toate speciile preistorice nedescoperite, de care au ramas uimiti, vad si o maimuta uriasa, careia ii dau un nume, Kong. Acest animal se indragosteste de Ann, vazand-o o fire blanda si plapanda, dorins sa o protejeze continuu. Cu ajutorul ei, reusesc sa il captureze pentru a-l aduce in New York, iar toata lumea ramane uimita cand vede un animal de asemenea proportii.
Oare va reusi King Kong sa se adapteze lumii noi alaturi de vietati necunoscute lui, si, fara iubira lui, Ann?!


Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 3730 | Gen: Actiune

No Country for Old Men - Nu exista Tara pentru batrani (2007)

Story-ul rămâne şi el colateral. Dar ar fi cam aşa: Llewellyn Moss (Josh Brolin) descoperă pe câmpurile aride a graniţei dintre Mexic şi SUA peisajul unui carnagiu. Oameni morţi, maşini distruse, arme, bălţi de sânge ş.a.m.d. Într-una din maşini găseşte o geantă de bani. O ia şi o duce acasă. Pe urmele lui pleacă asasinul psihopat Anton Cigurh (Javier Barden – mai mult decât genial), ucigând tot ce îi iese în cale. (personaje colaterale). Dar dacă tot am ajuns aici, avem de-a face cu o mulţime de personaje colaterale: şeriful Tom Bell (Tommy Lee Jones), recuperatorul Carson Wells (mereu cameleonicul Woody Harrelson) ş.a.m.d.

  Gladiator (2000) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 4045 | Gen: Actiune

Gladiator (2000) [HD]

Obligat la sclavie de catre mostenitorul corupt si incestuos al tronului, generalul roman Maximus (Russel Crowe) devine gladiator. Vitejia de care da dovada in arena il va conduce la Colosseum-ul din Roma, unde sa va razbuna pe imparat.

"GLADIATORUL” este o poveste actualizata la realitatile secolului XXI de catre marele regizor Ridley Scott (BLADE RUNNER, ALIEN).


  9 (2009) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 2747 | Gen: Actiune

9 (2009) [HD]

Despre acest film de animatie: După un război apocaliptic între oameni şi maşini, lumea este complet distrusa şi fără vieţii umane. Papusa de pânză groasă de sac 9 se trezeşte fără voce şi găseşte un obiect ciudat, în mijlocul de moloz pe care il aduce cu el. În timp ce merge pe jos prin ruine, 9 este atacat de o maşină numită Bestia, dar el este salvat de o altă păpuşă numita 2, care stabileşte vocea lui. 2 il aduce pe 9 pentru a cunoaste comunitatea sa ascuns, condusa de laş 1. Atunci când 2 este capturat de o maşină, noul venit 9 convinge celelalte păpuşi sa mearga cu el pentru a-l salva pe 2. Cu toate acestea, 9 aseaza aparatul pe care a găsit într-un slot şi activează o maşină mortala numita Brain. Păpuşile din pânză groasă de sac sunt urmărite de către Brain şi în ciuda sfaturilor lui 1 că acestea ar trebui să se ascundă, 9 organizeaza un atac pentru a-l distruge pe Brain.

  The Sniper (2009) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 2158 | Gen: Actiune

The Sniper (2009) [HD]

Filmul se învîrte în jurul unei unitati speciale a poliţiei de lunetisti condusa de Hartman (Richie Jen), a cărui răbdare este testata de talentatul, nou recrut JO (Edison Chen). Lucrurile se complică, atunci când fostul top trăgător de elită Lincoln (Huang Xiaoming) este eliberat din închisoare, unde intrase după uciderea accidentala unui ostatic. Blamândul pe Hartman pentru necazurile sale, el il ajută pe şeful crimei locale Tao (Jack Kao) sa evadeze şi pune la cale o provocare mortala pentru a dovedi o dată pentru totdeauna cine este cu adevărat cel mai bun lunetist.


Pagini : « Precedenta 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 161 162 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS