Filme online Actiune  The Sniper (2009) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 2036 | Gen: Actiune

The Sniper (2009) [HD]

Filmul se învîrte în jurul unei unitati speciale a poliţiei de lunetisti condusa de Hartman (Richie Jen), a cărui răbdare este testata de talentatul, nou recrut JO (Edison Chen). Lucrurile se complică, atunci când fostul top trăgător de elită Lincoln (Huang Xiaoming) este eliberat din închisoare, unde intrase după uciderea accidentala unui ostatic. Blamândul pe Hartman pentru necazurile sale, el il ajută pe şeful crimei locale Tao (Jack Kao) sa evadeze şi pune la cale o provocare mortala pentru a dovedi o dată pentru totdeauna cine este cu adevărat cel mai bun lunetist.

  RocknRolla [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Aprilie 2010 | Vizionari: 1375 | Gen: Actiune

RocknRolla [HD]

Circula zilele astea pe mail un banc "de criză”. Într-un orăşel toată lumea trăieşte pe datorie. Vine un rus şi vrea să se cazeze la unicul hotel din oraş, plătind cu o bancnotă de o sută de dolari. Hotelierul ia banii şi fuge la lăptar, la care era dator vândut. Proaspăt recompensat pentru serviciile sale, lăptarul înşfacă banii şi fuge la prostituată, care-l servea de luni de zile pe datorie. Prostituata fuge la hotel, unde-şi ducea clienţii tot amânând să plătească. Rusul coboară din cameră, spune că nu-i place, îşi ia suta de dolari şi pleacă. Nimeni nu câştigă nimic, dar nimeni nu mai are datorii.  6 Guns (2010) HD - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Aprilie 2010 | Vizionari: 6693 | Gen: Actiune

6 Guns (2010) HD

Acest film nu are descriere Contribuiti la o descrie postand cometari.
Vizionare Placuta!

  District 9 (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Aprilie 2010 | Vizionari: 1992 | Gen: Actiune

District 9 (2009)

Bazat pe scurt-metrajul "Alive in Joburg”, filmul science-fiction "District 9″ urmareste o specie de extraterestri care a aterizat pe Pamant cu aproximativ 30 de ani in urma si a sfarsit prin a fi sechestrata de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9. Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii sunt victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului. Atunci cand agentul guvernamental Wikus este trimis in interiorul Districtului 9 pentru a face o investigatie si a afla scopul venirii alienilor pe Pamant si natura armelor pe care le folosesc acestia, este infectat cu biotehnologia extraterestra. Observand situatia dramatica a refugiatilor extraterestri, Wikus decide sa lupte impotriva oamenilor asupritori in numele acestora.

  The One (2001) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Aprilie 2010 | Vizionari: 2290 | Gen: Actiune

The One (2001) [HD]

Universul in care traim nu este singurul. Exista o multitudine de universuri iar ele la un loc formeaza Multiversul.
Acest lucru il va afla si politistul Gabriel, care este tinta unui criminal care ii seamana.
Asasinul, Yulaw, este de fapt replica lui Gabriel, dar dintr-un univers paralel.
Yulaw si-a omorat toate "replicile” sale din celelalte universuri crescandu-i astfel puterile. Un singur om ii mai sta in cale – Gabriel. Asasinandu-l pe el, Yulaw va deveni "Unicul” numai existand nici o alta "varianta” a sa in tot…

  The Spy Next Door (2010) [HD] - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Aprilie 2010 | Vizionari: 2232 | Gen: Actiune

The Spy Next Door (2010) [HD]

Bob Ho ( Jackie Chan) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reuşit să doboare numeroşi dictatori, terorişti şi chiar imperii malefice, asta până când s-a lovit de cea mai complicată misiune a carierei sale: să fie babysitter.

Înainte ca Gillian (Amber Valleta) să-i devină soţie devotată, Bob mai are de îndeplinit o singură misiune, respectiv să câştige prin orice mijloace încrederea celor trei copii ai iubitei sale.Pagini : « Precedenta 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 161 162 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj

Esti multumit de site-ul filmulde10.com ?
Total răspunsuri: 1181

Creaţi un site GRATIS