Filme Actiune, Filme online Actiune, Filme Actiune subtitrate

Filme online Actiune  Need for Speed: Inceputuri (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Mai 2014 | Vizionari: 3614 | Gen: Actiune

Need for Speed: Inceputuri (2014) Tobey Marshall, un pasionat al curselor de masini de strada face echipa cu Dino, un afacerist bogat si arogant. Tobey e insa pacalit de Dino si ajunge in inchisoare. Dupa executarea pedepsei se inscrie intr-o cursa New York – Los Angeles pentru a se razbuna pe Dino. Insa Dino afla de plan si pune o recompensa foarte mare pe capul sau, fortandu-l sa dea startul unei contraofensive formate dintr-o serie de curse ilegale de masini desfasurate de-a lungul intregii tari cu toate tipurile de vehicule ultra-modificate. Amestecat in cursele subterane cu masini tunate, va fi si o gazda solitara si excentrica care ii invita pe cei mai titrati soferi din intreaga lume.

  Pompeii (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Mai 2014 | Vizionari: 3254 | Gen: Actiune

Pompeii (2014) Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H. in timpul eruptiei distrugatoare a muntelui Vezuviu. Milo e un sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia. Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar. Tocmai atunci cand isi imagina ca mai rau nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia il gaseste pe o nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, Milo este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.

  3 Days to Kill (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Mai 2014 | Vizionari: 2212 | Gen: Actiune

3 Days to Kill (2014) Ethan Runner este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa, poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata.

  The Monuments Men (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 2493 | Gen: Actiune

The Monuments Men (2014) In timp ce Adolf Hitler incerca sa puna stapanire pe vest, armatele lui cautau si adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a inceput sa noteze intr-un catalog atat obiectele de arta in posesia carora voia sa ajunga, cat si cele pe care le dispretuia si voia sa le distruga. Intr-o cursa contra cronometru, in spatele liniilor inamice, o grupare speciala formata din directori, curatori, istorici de arta si alti oameni culti americani si englezi, autointitulati Monuments Men, si-au riscat vietile cutreierand Europa, pentru a preveni distrugerea a mii de ani de cultura. Concentrandu-se mai mult pe perioada de 11 luni dintre Ziua Z (6 iunie 1944) cand aliatii occidentali au debarcat in Normandia, aflata sub controlul germanilor, pana in ziua victoriei (8 mai 1945), aceasta poveste fascinanta ii urmareste pe 6 membrii au gruparii Monument Men in misiunea lor imposibila de a salva cele mai importante obiecte de arta din mainile nazistilor.

  Skyfall (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Mai 2014 | Vizionari: 2003 | Gen: Actiune

Skyfall (2014) Agentul James Bond revine in Skyfall, al 23-lea film din cea mai longeviva franciza a tuturor timpurilor. Loialitatea lui Bond fata de M este testata cand trecutul ei se intoarce sa o bantuie. Cand MI6 este atacat, 007 trebuie sa gaseasca si sa inlature amenintarea, indiferent de cat de personale sunt pierderile.

  Fast & Furious 7 (2014) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Aprilie 2014 | Vizionari: 8308 | Gen: Actiune

Fast & Furious 7 (2014)

Fast and Furious 7  este o contiunuare a seriei de succes in care Vin Disel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner.
Alaturi de vechii lor prieteni si avand un cazier curat acestia inceraca sa isi faca o viata noua,insa totul se destrama in momentul in care Ian Shaw intervine şi ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii.Pagini : 1 2 3 ... 161 162 Urmatoarea »


 

Reclama:

Sondaj


Creaţi un site GRATIS